Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

A sorsdöntő uniós finanszírozásról

Nyolcadszorra rendezi meg a nemzetközi közlekedési konferenciát a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 16–17-én. Az idei tanácskozáson olyan témákról hallgathatnak előadásokat az érdeklődők, amelyek a közlekedési finanszírozás uniós terveiről szólnak.
A hamarosan az Európai Parlament elé kerülő tervezet elfogadása után ugyanis hosszú évekre, a 2013-ig tartó időszakra vonatkozóan eldől, milyen elvek szerint finanszírozzák majd a közösségi közlekedést.

A magyarországi közlekedési fejlesztésekről Felsmann Balázs, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szakállamtitkára tart nyitóelőadást holnap, 13 órakor. November 17-én 10 órától Kazatsay Zoltán, az Európai Bizottság energia és közlekedési főigazgató-helyettesétől lehet olyan információkhoz jutni az európai közlekedési közszolgáltatással kapcsolatban, amelyeket először jelentenek be Magyarországon. A rendezvényre mintegy húsz aradi és temesvári vendéget is várnak. A konferenciához kapcsolódik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara taxis szekciójának ülése ma délután, ahová az egész országból várnak érdeklődőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üvegzsebű képviselők

Oláh János, Szentgyörgyi Pál, Póda Jenő és Pintér Ferenc a legvagyonosabb képviselő a szegedi… Tovább olvasom