Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

A Szegedért Alapítvány ma még várja az ajánlásokat és a pályázatokat

Idén 29. alkalommal adják majd át az elismeréseket - ma még ajánlhatnak erre méltó személyeket.
Idén 29. alkalommal ismeri el díjaival azon személyiségek tevékenységét a Szegedért Alapítvány, akik kiemelkednek a város szellemiségének alakításában, tudományos, kulturális, művészeti és társadalmi életének gazdagításában, értékei megóvásában, akik hírt és megbecsülést szereznek Szeged városának. Az elismerésekre az ajánlásokat az alapítvány honlapjáról letölthető ajánlólapon, papíralapon vagy elektronikus formában lehet benyújtani még a mai napon a titkársághoz (6720 Szeged, Klauzál tér 7. fszt. 13. – Wagner Udvar vagy szegedert. alap@invitel.hu címen).

A Szegedért Alapítvány pályázatot is hirdet az idei évre a város társadalmának alakításában, tudományos, művészeti, kulturális életének gazdagításában, hagyományainak ápolásában, értékeinek megóvásában kiemelkedően tevékenykedő szegedi polgárok és közösségeik számára. A három szakmai kuratórium egyenként 1 millió forint támogatást ítél oda. Egy támogatás nem lehet kevesebb 100 ezer forintnál, és nem lehet több 200 ezer forintnál. Pályázni az alapítvány honlapjáról letölthető pályázati űrlapon lehet (www.szegedertalapitvany.hu), amelyet szintén ma lehet még benyújtani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három kóbor kutyától félnek a kiserdőnél - a bozótból ugranak ki az agresszív ebek

Három kóbor kutyától félnek a kiserdőnél - a bozótból ugranak ki az agresszív ebek
Akár az úttestre is kiszaladnak az agresszív állatok a Sándorfalvi útnál. A trió két, feltehetőleg keverék és egy kaukázusi medveölő kutyából áll - morognak, ugatnak, követik az arra járókat a töltés melletti kerékpárúton. Tovább olvasom