Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

A Szegedi Tudományegyetemen tanul Magyarország szépe

Szeged - Szegedre is jár vizsgázni az egyszerre két egyetemet végző Bodri Krisztina, Magyarország legszebb hölgye. A huszonegy éves joghallgató és kommunikáció szakos egyetemista kapta a királynői koronát a Miss World Hungary szerda esti döntőjén.
Szegedre is jár vizsgázni az egyszerre két egyetemet végző Bodri Krisztina, Magyarország legszebb hölgye. A huszonegy éves joghallgató és kommunikáció szakos egyetemista kapta a királynői koronát a Miss World Hungary szerda esti döntőjén, így a kínai világversenyen ő képviseli majd hazánkat. Legfőbb célja mégis a jogi diploma megszerzése marad.

Bodri Krisztina legszebb álma valósult meg szerdán este: Magyarország egyik legrangosabb szépségversenyén, a Miss World Hungaryn őt ítélték a legszebbnek.

Évek óta a trón közelében

– Hallottam, hogy a nevemet mondják, de nem hittem el, hogy tényleg igaz. Mivel engem választottak ki a herendi porcelán arcának is, nem számítottam dobogós helyezésre. A szüleimet sem hívtam el a versenyre, ők otthon nézték a show-t – emlékezik vissza az estére, amikor örömkönnyekkel küszködve csücsült a trónra.

Nem ez volt az első próbálkozása a szépségversenyek világában, hiszen 2004-ben a Miss Universe Hungaryn, 2005-ben pedig a Miss Balatonon indult a szépek szépe címért.

Előbbin – második udvarhölgyként – már megérezhette, milyen a trón közelébe kerülni, de a korona ekkor nem az ő fejére került.
A trónhoz vezető út nem volt könnyű. A döntős lányokat egy hónapon keresztül készítették fel a megmérettetésre.

– Testkezelésekre és fitneszterembe jártunk. A döntő előtt tíz napot Balatonkenesén töltöttünk, ahol naponta kétszer három órát próbáltunk, hogy tökéletesre fejlesszük a tánckoreográfiákat. A szervezők Párizsba is elrepítették a csapatot. A divat fővárosában két csodálatos napot töltöttünk – meséli a királynő, aki szerint mint minden hasonló versenyen, ezen is rivalizáltak egymással a lányok.

Bundagyanú

A huszonegy döntős lány egyike csalással vádolta az egyik legrangosabb hazai szépségverseny, a Miss World Hungary szervezőit. A fiatal versenyző azt állította: már a döntő előtti napokban biztos volt, hogy kinek a fejére kerül a korona. Elmondása szerint a kezébe került egy lista, rajta a nyertesek nevével. A felsorolásban szereplő nevek közül azonban végül csak egy jött be: Freire Szilvialett a második udvarhölgy.

Szobatársai voltak az udvarhölgyek


– Biztosan mindenki latolgatta az esélyeket, amikor elvonult a szobájába. Vicces, hogy pont azok a lányok lettek az udvarhölgyeim, akikkel egy szobában laktam. Ők őszintén örültek a győzelmemnek. Az eredményhirdetés után rögtön körbe is pusziltam őket – magyarázza a szépség.

A fiatal lány élete az új címnek köszönhetően egy csapásra megváltozik, az elkövetkezendő egy évben sűrű program várja. Az első nagy megmérettetés a Kínában rendezett világverseny lesz: egy hónapig kell majd távol lennie – családjától és szerelmétől. Egy éve él komoly párkapcsolatban, a kaposvári fiú mindenben támogatja. Bár néha féltékeny – ami minden szerelemben természetes –, maximálisan megbíznak egymásban, ezért Krisztina könnyű szívvel utazik el.

Szegedi hatás: ügyvéd lesz a szépség

Közben arra is ügyel, hogy tanulmányaival ne maradjon el: a jogi diploma megszerzése után ügyvédként szeretne dolgozni. – A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Budapesti Médiaintézetében végzős vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán pedig másodéves. Ebben a szemeszterben 34 vizsgám lesz... Egy részét Budapesten, a többit Szegeden írom meg – osztja meg velünk az elkövetkezendő fél év feladatait.

Amikor Szegeden vizsgázik, barátnője, a jogászként dolgozó Marton Beatrix látja vendégül. A lányok a 2003-as Miss Hungaryn ismerkedtek meg, ahol Beatrix is indult. Krisztina az ő hatására jelentkezett a jogi egyetemre. – A verseny után is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Kéthetente beszélünk telefonon, és gyakran meglátogatjuk egymást – mondja Beatrix. Tanácsokat adok Krisztinek, hogy mikor mit nyilatkozzon, de a csajos témákban is jól megértjük egymást. Meghívott a versenyre, de sajnos nem tudtam elmenni. Nagyon büszke vagyok rá, csak azt sajnálom, hogy így talán még ritkábban tudunk majd találkozni – halljuk Beatrixtől, aki elárulja, a szépségkirálynő hamarosan Szegedre látogat. A lányok az éjszakai szórakozóhelyeket veszik majd célba, így aki elég szemfüles, személyesen is találkozhat Magyarország legszebb nőjével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lőtér helyén épül az újszegedi lakópark

Szeged - Lakópark épül Dél-Újszegeden az egykori lőtéren, amelynek tulajdonosa az osztrák Agronómia… Tovább olvasom