Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

A szépséggel üzletel Rubint Réka

Szeged - Az érvényesüléshez fontos a szépség, a szépséghez pedig a belső harmónia – vélekedik Rubint Réka. A fitnesz edzőből üzletasszonnyá avanzsált kétgyermekes anyával szegedi szépségszalonja megnyitóján beszélgettünk.
– Jó üzlet a szépség? – kérdeztük Rubint Rékától szegedi szalonjának megnyitóján. – Egy nő csak akkor lehet igazán boldog, ha harmóniában él önmagával és a környezetével. Ehhez azonban a külső megjelenés, a szépség is nagyon fontos. A gyengébbik nem képviselői hiúk, és ezt pozitív értelemben mondom. Örökifjak szeretnénk lenni. Ahhoz, hogy az évek múlásával is szépek maradjunk, rendkívül fontos a megelőzés, amelyre minden nő saját lehetőségeihez képest áldoz – jött a válasz az üzletasszonnyá avanzsált kétgyermekes anyától, aki azt is kiemelte, a mai gazdasági helyzet miatt jól meggondolják a nők, mire költsenek a családi kasszából. Ő maga is kétszer megnézi, hogy mire ad ki pénzt.

– Véleményem szerint a külső megjelenés, az első benyomás, egy jól ápolt külső nagyon fontos lehet egy állásinterjú során. Gyakran olvasok internetes felméréseket, melyekből az derül ki, hogy sajnos a mai világban hamarabb és szívesebben alkalmaznak egy fitten élő, önmagára adó embert, mint egy súlyproblémával küzdőt. Nem elég azonban, ha valaki csak kívülről szép, hiszen a lelkünkben uralkodó érzelmek többnyire a külső jegyekben is megnyilvánulnak. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom azt, hogy szalonjainkban ékszerként bánjanak a hozzánk látogató hölgyek lelkével. Ékszerként, mert a női lélek egy csodálatos, érzelmekben gazdag, sokszor bonyolult rendszer, melyet igenis tisztelni, szeretni és ápolni kell! – szemléltette filozófiáját az egészség nagykövete, aki a média negatív befolyásoló hatásaira is kitért.

– Az újságok agyonretusált, valóságtól elrugaszkodó címlapfotói, sok esetben teljesíthetetlen mércét állítanak a nők elé, amit egyáltalán nem tartok jónak.

Ezentúl havonta egyszer Szegedre látogat Rubint Réka. Fotó: Frank Yvette

Réka állítja: tökéletes külseje kitartó, következetes munka, és tudatos, update rendszerük szerinti táplálkozás eredménye. Hetente 4-5 alkalommal egy, maximum másfél órát edz.

– Azoknak, akik életmódot szeretnének váltani, azt javaslom, hogy soha ne a kifogást, hanem a megoldást keressék. Senkinek nem könnyű, de ha reális, elérhető célokat tűzünk ki magunk elé, akkor megvalósítható. Amíg kicsik voltak a gyermekeim, magam mellé állítottam a bébihordozót, a járókát és úgy edzettem. Most, hogy nagyobbak, a lányom, Lara néha velem együtt végzi a gyakorlatokat, és a kis Norbi is ott játszik körülöttem – mondta Réka, akit a „nagy" Norbiról is kérdezgettünk.

Öt éve házasodtak, a média azóta is gyakran figyelemmel kíséri a család életét. Kapcsolatuk makulátlannak tűnik, Réka azonban elárulta, hazudna, ha azt mondaná, hogy „náluk mézeskalácsból van a kerítés". Problémák minden kapcsolatban előfordulnak, megoldásuk csak kompromisszumkészség, tolerancia és kommunikáció kérdése.

Gondokból az angol Beckham házaspár háza táján is akad elég, akikhez újságírók a Schobert–Rubint párost hasonlították. Rékáék azonban nem fedeztek fel hasonló jegyeket, azon kívül, hogy valószínűleg a focistának és nejének sincs könnyű dolga. – A híres embereket sokan támadják. Nem biztos, hogy annyira könnyű életük van, mint ahogyan az az újságok címlapjáról látszik. Az ismertségnek is megvannak a próbatételei. Azt szoktam mondani, hogy szívesen kölcsönadnám az életem bárkinek két-három hétre, hogy kipróbálja. Biztos vagyok benne, hogy sikítva menekülne – mondta mosolyogva Réka.

Névjegy

Rubint Réka 1978. június 28-án született Kazincbarcikán. A Jászságban, egy pici faluban, Pusztamonostoron óvodába, majd Jászberényben, a Székely Mihály Általános Iskolában tanult, zenei tagozaton, ahol kórusban is énekelt. Az ország aerobik- és személyi edzőként ismerhette meg. Férjével, Schobert Norberttel életcéljuknak tekintik, hogy az embereket az egészséges életmóddal, az életminőség javítására, a rendszeres testedzéssel pedig a mozgás örömére neveljék.

Olvasóink írták

 • 16. El Nyomottka 2008. január 22. 11:04
  „A külső és belső harmónia valóban fontos. A legtöbb nő azt hiszi, hogy a hatalmas szilikonmell nagyon izgatja a pasikat, de az az igazság, hogy csak az újdonság varázsával hat ránk, és rossz esetben másnap már undorral gondolunk ezekre a műanyagokra...

  Persze a nagyseggűeknek sincs okuk a fikázásra, mert az elhanyagolt test ugyanolyan taszító tud lenni, mint egy széttunningolt Rubint Répa!”
 • 15. Barbapapa 2008. január 22. 08:06
  „Pédául az én családom,normális ételt fogyaszt amitöl nem allergiásak az utódaim, csinos, kellemes,nő?! izlések és pofonok külömbözőek,én nem szeretnék úgy ébredni hogy melletem ő fekszik.”
 • 14. ÉLET 2008. január 21. 22:47
  „A Réka nem piszkafa. Csinos, kellemes megjelenésű nő. Csak a magukkal elégedetlen, magukra semmit nem adó, kielégítetlen, befásult nők szidják szegényt. Pedig épp ezeknek a hájas hátsójúaknak kéne megmozdulniuk...és akkor nem kéne irigykedniük...A Réka normál testalkatú, nem sovány. Neki izom és erő van ott, ahol másoknak háj. Mert ő képes tenni a saját egészségéért és azon küzd, hogy mindenkit motíválni tudjon. A testmozgás köztudottan jót tesz a testnek& léleknek...csak fel kell emelni a valagunkat, hölgyek. Itt az egészségen van a hangsúly...csak ezt egyes értelmiségek nem látják be. Én azt mondom, hogy miután kipróbálták a módszerét és nem vált be, azután "ugassanak". Látatlanban, tapasztalat nélkül nem lehet beszélni, szidni. Kíváncsi lennék hányan emelik fel a feneküket és tesznek az egészségükért bármit is...”
 • 13. Tiszaiszirén 2008. január 21. 20:03
  „Én nem a te írásodra válaszoltam, a te észrevételed teljesen helytálló. Maximálisan egyetértek veled. Én is erről beszélek. Ha a külső számít, akkor ez szomorú.”
 • 12. Barbapapa 2008. január 21. 19:50
  „TISZAISZIRÉN én inkább nagybetűvel írom a nevedet mert nem az számít hogy piszkafa vagy duci valaki,egésség de ezt nem úgy kell szerintem hogy kifelé mutatom hogy egésségesen étkezem a hűtőm meg televan paraszt kajával (ugye Norbi-Réka) és mivan a falakon belöl??????????????????????????????????????????????????. Észrekellene venni hogy kifele virítanak valójában ugyanojan életet élnek mint bárki más pl.(patkánynak rossz a mókusnak jó a piárja)és ameddig van vevő a hüjeségükre addig igen jómódban fognak élni ezek a ..........énák,amig lószar van addig van veréb is itt az élő példa,”
 • 11. Fanni 2008. január 21. 19:07
  „hm hm”
 • 10. tiszaiszirén 2008. január 21. 19:07
  „Én akkor iszonyú ronda vagyok, stresszesen élek, szeretek nagyokat enni, minden hülyeség utolér. És nem vagyok piszkafa. Hmm.”
 • 9. Barbapapa 2008. január 21. 18:56
  „Nagy boldogság lehet a gyerekeinek,nem ehetnek egyetlen jóízű falatot pl házikolbászt,mangalica szalonnát,stb. mert apuka,anyuka,nem tartja egészségesnek csoda hogy (ujjabban rengeteg allergiás gyerek születik ) Réka a tieid miért allergiások az enyémek miért nem pedig éri őket a parlagfű, és minden egyéb ami érheti lehet hogy nem inkubátorba tartom őket azért?”
 • 8. ukuku 2008. január 21. 18:44
  „Igen, vanna akik stresszmentesen élnek ebben az országban???
  Nekem ez sajnos nem adatott meg, így bukik a belső harmónia elmélete.....”
 • 7. Barbapapa 2008. január 21. 18:44
  „Ki? az a Rubint Réka?????”
 • 6. csanyiv 2008. január 21. 18:31
  „"minden nő saját lehetőségeihez képest áldoz" - ez így igaz, csak van akinél ez a lehetőség nagyjából egyenlő a nullával, legalábbis két gyerek mellett , így aztán:
  "Ő maga is kétszer megnézi, hogy mire ad ki pénzt" = bevásárlás, lakásrezsi, törlesztés, gyerekre ami marad?
  De az biztos, hogy mellplasztikára már nem jut, mégha csupán ez hiányozna is a boldogsághoz... :)”
 • 5. Barbapapa 2008. január 21. 18:30
  „Ha valaki elárulná hogy mit lehetne kezdeni kb. 50- 60kg lapocka hússal ha mozog az ágyban az legyenszives írja meg mert ha nekem felálna Rékára (sajátkezűleg verném el a hibája miatt) ha nem írtátok volna hogy nőőőőőőő nem vettem volna észre?!!!???”
 • 4. maci52 2008. január 21. 17:15
  „Hát én már láttam szép nőt,Brigitte Bardot és társai,vagy a Vadnyugat hősnője Claudia,de ez ijjesztő!Lehet hogy csodákra képes a lepedőn,epedőn.”
 • 3. No.6-Sy 2008. január 21. 14:12
  „"Egy nő csak akkor lehet igazán boldog, ha harmóniában él önmagával és a környezetével. Ehhez azonban a külső megjelenés, a szépség is nagyon fontos."

  A boldogság belülről fakad és vagy van, vagy nincs. Nem lehet feltételhez kötni. Magyarul: nem akkor lesz boldog egy ember, HA ezt vagy azt csinálja, így vagy úgy érez, ezt vagy azt nézi vagy nem, eszi vagy nem, veszi vagy nem - hanem vagy belülről fakadóan boldog vagy nem. Azaz: a boldogság nem feltétel tárgya, hanem állapot. Oké, hogy jót tesz a jólápoltság (férfinél is meg nőnél is), a jó megjelenés, a normális ruhatár, de messze nem fontos a boldogsághoz. A Réka-féle elméletet többnyire a fogyasztói társadalom hiénái vallják, azok közül is azok, akik a női fogyasztói réteget célozzák meg.

  Másik dolog: Réka tökéletes alakja? Hol? Én nem látok semmit, csak egy enyhén hízékony, erősen kigyúrt, és bár kétgyermekes, de mindenáron görcsösen fiatalnak kinézni akaró embert, aki mégcsak nem is szép, de mindenekelőtt messze nem harmonikus a kisugárzása. Nem tudom eldönteni - valszeg ő sem -, hogy tizenhat éves kislány akar lenni a férfiak szemében, vagy komoly üzletasszony, esetleg tüchtig háziasszony és családanya. Vagy mind együtt?

  És sajna, néha meg lehet tőle ijedni, ha mosolyog. Persze, ízlések és pofonok.”
 • 2. hát 2008. január 21. 11:03
  „már megint szereplés!!!! ennek örökké viszket a ......?”
 • 1. Henky 2008. január 21. 08:28
  „Na és a mell plasztika?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tabutéma, pedig hasznos a férfi intim torna

Szeged - Medencére gyúrtunk a hét végén: az egyik szegedi egészségmegőrző centrum férfi intim tornáján szereztünk tapasztalatokat. Tovább olvasom