Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

A Szeviép vette meg a korcsolyaközpontot

Befejeződött a káposztásmegyeri Budapesti Koriközpont nyilvános értékesítése, az OTP szerint az adásvétel korrekt módon, és a jeges sportok számára is kedvezően zárult. A vevő a Szeviép Investment Kft.
„Az üzletrész-adásvételi szerződésben az új tulajdonos, a Szeviép Investment Kft. garanciát vállalt arra, hogy a létesítmény tíz évig a jeges sport céljait szolgálja. Ezzel a bankcsoport üzleti szempontjai mellett biztosított, hogy a csarnok hosszabb ideig a felnőtt és utánpótlás-sportolók, valamint a sportolni vágyók bázisa maradjon" – adta hírül tegnap a Magyar Távirati Iroda.

Gábor Attila, a Szeviép Investment Kft. ügyvezetője kérdésünkre megerősítette a hírt. – Valóban, a korcsolyaközpontot a Szeviép csoport vásárolta meg. Szerződésben vállaltuk a jégcsarnok alaptevékenységének megtartását és hosszútávú üzemeltetését.

– Vásárlási szándékunk egyértelműen ingatlanbefektetés. Egyrészt a koriközpont jelenleg veszteséges üzemeltetését a jelenleginél sokkal hatékonyabbá kívánjuk tenni. Másrészt az üzletpolitika módosításával a szolgáltatások színvonalát próbáljuk emelni, a programokat színesebbé tenni. Befektetésünk lényege az, hogy látunk lehetőséget a koriközpont jövedelmező működtetésére a jeges sportok változatlan kiszolgálása mellett – hangsúlyozta az ügyvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint kétszázmillió forint iskolákra, óvodákra

Szeged - A szegedi önkormányzati óvodák és iskolák összevonását és költöztetését a Nevelési-Oktatási… Tovább olvasom