Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

A Társulat tagja lehet Simon Bogi és Kristóf István

Szeged - A Társulat legjobb 16 énekese közé kerülhet be ma este a szegedi kötődésű Simon Boglárka és Kristóf István, ha a Magyar Televízióban futó produkció zsűritagjai és nézői beszavazzák őket.
– Úgy nézek ki, úgy énekelek, mint egy hollywoodi színésznő, ezt mondta rólam Alföldi Róbert – eleveníti fel a Magyar Televízióban futó, Társulat című produkció döntőjének első fordulójában történteket Simon Boglárka. Ma újabb megmérettetés vár rá és a szintén szegedi kötődésű Kristóf Istvánra: a finálé második felvonásában biztosíthatják helyüket a legjobb 16 énekes között.

– A továbbjutás a célom, szeretném a zsűri és a közönség tetszését egyaránt elnyerni – mesélt terveiről tegnap Boglárka, aki egy vírus formájában váratlan ellenfelet kapott. – Gégegyulladástól szenvedek két napja, nem is énekeltem a próbákon, alig szólalok meg, hogy kíméljem a hangom – mesélte az SZTE-n kémiát tanuló lány, aki egy lassú, „nem túl mozgalmas" számmal lép színpadra ma este.

Simon Boglárka szombaton a döntőbe juthat.
Fotó: DM/DV

– Fellépés előtti drukk van bennem, de ez egészséges érzés – nyilatkozta lapunknak két próba között Kristóf István, hozzátéve: társaival segítik egymást, tanáraik is mellettük vannak, hiszen „egymásból táplálkozunk". Istvánnak rengetegen szorítanak Szegeden, a legismertebb közösségi oldalon ismerősei szabályos kampányt indítottak érdekében.

– Telefonokat, üzeneteket kapok, nagyon jólesik, hogy drukkolnak nekem. Köszönöm – mondta megilletődve István, akit nemcsak a nézők, a zsűri – Szikora János rendező, Szulák Andrea énekesnő, Keveházi Krisztina balettművész, Alföldi Róbert színész-rendező és művészeti vezető, Kocsák Tibor zeneszerző – is elismert a két héttel ezelőtti középdöntőben.

Kristóf István ma este döntőbe juthat.
Fotó: DM/DV

– Szulák Andrea bevallotta, megleptem őket, fejlődtem a korábbi produkcióimhoz képest – fejtette ki István, az SZTE művelődésszervező–könyvtár informatika szakos hallgatója, aki Boglárkával együtt számít a szegedi nézők szavazataira is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy tér az igazságos királynak

Szeged - Hagyomány, tény és tévhit keveredik, mikor a legnagyobb magyar királyról beszélünk. Hunyadi… Tovább olvasom