Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A Top 20-ból kettőt elfogtak

A rendőrség a napokban elfogott két körözött bűnözőt. Mindketten szerepeltek a Csongrád megyében legjobban keresett és a lapunkban december végén megjelent körözött bűnözők húszas listáján, a Top 20-ban. Két napja a Budapesti, tegnap az Országos Rendőr-főkapitányság is közétette a maga listáját. Az utóbbin szerepel egy szegedi férfi is.
– A Top 20-ban szereplő Udvardi-Cserna Jánost és Lovas Mihálynét a napokban sikerült elfogni, így további keresésük aktualitását vesztette – tájékoztatta lapunkat Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Lovas Mihálynét a Szegedi, a Makói és a Balatonalmádi Rendőrkapitányság is kereste. A 38 éves asszonyt magánokirat-hamisítással és csalással gyanúsítják.

Udvardi-Cserna Jánost rablás miatt körözte a Szegedi Rendőrkapitányság. A 44 éves bűnöző egy éve Szegeden, a Máramarosi utcában ököllel megütött és kirabolt egy férfit.

A Csongrád megyében legjobban keresett bűnözők listáját, a Top 20-at december végén közöltük. Azt megelőzően október végén tettük közzé a legkeresettebb bűnözők toplistáját, amire egyetlen fiatalkorú is felkerült. A megjelenés után nem sokkal a rendőrség elfogta a fiatal, rablással gyanúsított férfit.

Két napja a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), tegnap az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) is közzétette a legkeresettebb bűnözők toplistáját. Az országos főkapitányság listáján 22 név szerepel, a BRFK-én 10. Az előbbin nincs Csongrád megyei bűnöző, az ORFK listájára azonban felkerült egy, az általunk közzétett Top 20-ban is szereplő 39 éves férfi, Kakuszi Ferenc. A számtalan lopással és csalással gyanúsított Kakuszit hét rendőrkapitányság is keresi.

Az ORFK honlapján, a www.orfk.hu-n olvasható adatok szerint a rendőrség jelenleg 39 ezer 153 személyt keres, ebből 6379-et eltűnés miatt. 32 ezer 774 ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség nemcsak személyeket, hanem járműveket (101 ezer 206) és különböző tárgyakat (1 millió 619 ezer 202) is keres.


Heroint árult

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 50 ezer forintot ajánlott fel annak, aki Peczolt Péter nyomára vezeti a rendőrséget. A 31 éves férfit többek között kábítószer-terjesztéssel gyanúsítja a Kisteleki Rendőrkapitányság. Peczolt Péter heroint árult, állandó vevői között volt egy fiatalkorú lány is. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfél milliós adomány a szívsebészetnek

Másfél millió forint értékű műszert adományozott egy makói férfi a szegedi szívsebészeti klinikának.… Tovább olvasom