Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

A trafóolaj nyomában

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes után nyomoz, aki 2005. szeptember 8-án a kora délutáni órákban a szegedi Tódűlőn lévő transzformátorból olajat engedett le.
A Szegedi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes után nyomoz, aki 2005. szeptember 8-án a kora délutáni órákban a szegedi Tódűlőn lévő transzformátorból olajat engedett le. A 140 kg mennyiségű olaj ellopásával az elkövető mintegy 70 ezer forint kárt okozott, használhatatlanná vált a szerkezet, így összességében milliós kár keletkezett.

Az utóbbi időben – mint már lapunkban megírtuk – elszaporodtak az ilyen módszerrel elkövetett olajlopások, az elmúlt három hónapban hét feljelentést tettek. Feltételezhető, hogy az esetek egy elkövetőhöz, esetleg ugyanahhoz a csoporthoz kötődnek. A Szegedi Rendőrkapitányság várja mindazok jelentkezését, akik az üggyel, illetve az elkövető(k) kilétével kapcsolatban érdemi információval tudnak szolgálni. A bejelentéseket személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon, a Párizsi krt. 16–22. szám alatt, vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 62/562-400-as szám 15-74-es mellékén, illetve hivatali munkaidőn túl a 107-es vagy 112-es segélyhívószámokon illetve a Telefontanú 06-80/555-111-es számán lehet megtenni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 50 ezer forint jutalmat ajánlott fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szocialisták – zárt ajtók mögött

Piros csuklószalagban tréningeztek a szocialista kampánystábok tegnap Szegeden, a rendezvényházban.… Tovább olvasom