Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

A Viva Tv táncosokat válogatott a pláza parkolójában

Négy szegedi fiatal táncolhat majd augusztusban a Viva Tv kamionján a Budapest Parádén. A zenetévé a minap a pláza parkolójában tartotta a válogatást, Add magad! című műsorában.
Riszálják így is, úgy is. Fotó: Segesvári Csaba
– Nagy pörgés kellene! Karok, lábak mozogjanak! – szól a rendezői utasítás. A fiúk Sári Évi műsorvezető, a lányok VV Leo zsűritag körül legyeskednek, tüzes násztáncot járva a pláza parkolójában rögtönzött színpadon. Mintha diszkóban lennénk, csak éppen délelőtt tizenegy van. És marha meleg. Olvadt rágógumik tapadnak a talpamhoz. Biztos a napszemcsis, tüsi hajú fiatalok dobálták el ezeket. Ők is az igen népes, ámde annál fiatalabb nézőközönség elmaradhatatlan részei. Csakúgy, mint a rettentő magas sarkakon egyensúlyozó, ásványvizet kortyolgató lányok.

A hangszórókból Madonna dübörög, a táncosok pedig kitartóan rázzák a hőségben – a klímát meg kell szokniuk, hiszen a tizenhat jelentkezőből négyen az augusztusi Budapest Parádén táncolhatnak majd, a Viva Tv kamionján. A zenetévé hat nagyvárosban válogatja a versenyzőket, és a selejtezőkről vidám műsort készít Add magad! címmel.

A felvétel szünetében csípem el a tizennyolc éves Csáky Istvánt, aki igen izzadt, viszont annál boldogabb. Jó bulinak tartja az egészet, amelyben végre kipróbálhatja magát.

– Tanultam hastáncot és salsát is, ez a titkos fegyverem – ezek már persze Eszes Nikolett szavai. A tizenkilenc éves lány imád táncolni, és reméli, felhívhatja magára a figyelmet a tévészerepléssel. Ugyanebben bízik a mellette pihegő húszéves Fodor Niki is. Rövid pihenőjük alatt rettentő mennyiségű ásványvizet isznak meg. Szükség is van a regenerálódásra, mert következik a vetkőzős feladat: a fiataloknak meg kell válniuk ruhadarabjaiktól, és fürdőruhában, -nadrágban riszálnak tovább.

Leo elárulja, zsűritagként nem a tánctudást figyeli elsősorban, hanem a lányok kisugárzását. Elismeri, itt bizony a dögös, vad lányoké a terep. Nincs bennük hiány: a versenyzők lassan fürdőruhára vetkőznek. Nikolett kacagva beismeri, tanga van rajta, majd övét kibontva táncba kezd, és megszabadul ruháitól. Valóban tanga van rajta.

Ekkorra már mindenkinek megvan a favoritja: a körülöttem álló fiúk szerint a „fekete sapkás csaj az jó", a lányok kedvence pedig egy szakadt nadrágos, magas talpú cipős fiatalember, aki koreográfiájának mozdulatait nagy valószínűséggel John Travoltától és Darnyi Tamástól kölcsönözte.

T.G.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gregor József csalódott a mai politikában

Gregor József rosszul viseli az Operaházzal kapcsolatos történéseket, és csalódott a politikában.… Tovább olvasom