Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 1°C Még több cikk.

A Wall Streeten készülnek irodát nyitni, Szegeden új gyártóüzem építésébe kezdtek

Szeged - A közelmúltban Érték és Minőség Nagydíjat kapott az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó Natural Immune Control System Zrt. A vállalat új gyártóüzem építésébe kezdett Szegeden, és irodát készül nyitni New Yorkban.
Rangos minősítések

Az N.I.C.S. Zrt.-nél magától értetődő a termékbiztonság és az egyenletes minőség érdekében alkalmazott módszer, a GMP, a Jó Gyártási Gyakorlat, amely leginkább a gyógyszer- és az élelmiszeriparban terjedt el. – A Magyarországon forgalomban lévő étrend-kiegészítőknek csak 5 százaléka készül ilyen üzemekben – hangsúlyozza Sütő Erzsébet. Van egy másik minősítésük is, amit a Bisnode állított ki és ellenőriz folyamatosan, ami a cég alacsony pénzügyi kockázatát garantálja a velük üzleti kapcsolatba lépőknek. Ezt a logót a hazai vállalkozások kevesebb mint 10 százaléka használhatja.
– A Parlamentben rendezett Érték és Minőség Nagydíj átadóján az esemény fővédnöke kiemelte: az állam feladata, hogy gazdaságpolitikájával támogassa az értéket és minőséget létrehozó vállalkozásokat. A tanúsító védjegyet Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára adta át.

Az elismerést Sütő Vilmos, a Natural Immune Control System (N.I.C.S.) Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója, Sütő Erzsébet pénzügyi igazgató és Szentkuti Andrea kereskedelmi vezető vette át a parlamenti ünnepségen. 

16 termékükkel indultak és ebből mind a 16 megkapta a nagydíjat. – Készítményeink alapja és különlegessége a kombinált élőflórás megoldás, ami azt jelenti, hogy társulnak hozzá azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyeknek nagy szerepük van a felszívódásban, az egészséges bélflórában – mondja Sütő Erzsébet, hozzátéve, filozófiájuk osztja azt a kínai mondást, miszerint az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi. 

Az N.I.C.S. 2014-ben kezdte el működését Szegeden, és már 2016-ban elnyerte az év topvállalkozása díjat. A tulajdonosok célja az volt, hogy olyan étrend-kiegészítőket készítsenek, amelyek minőségi változást hoznak egészségünk megőrzésében, hangsúlyt fektetve a megelőzésre. Úgy gondolják, az idő visszaigazolta törekvéseiket, hiszen termékeik innovatívak és jó minőségűek. 
A N.I.C.S. Zrt. csapata a Parlamentben. Amerikába is mennek.
A N.I.C.S. Zrt. csapata a Parlamentben. Amerikába is mennek.
A N.I.C.S. a cégcsoport harmadik tagja. Másik két vállalkozásuk révén több mint 10 éves tapasztalatuk van az étrend-kiegészítők piacán, hiszen 2004 óta forgalmazzák azokat. A csoport 2011 óta saját gyártóüzemmel rendelkezik, így az alapanyagok beszerzésétől a csomagoláson, a gyártáson át egészen a minőség-ellenőrzésig minden folyamat egy kézben összpontosul.

Szegedi telephelyüket már kinőtték, éppen ezért új gyártóüzemet építenek a lézerközpont szomszédságában, közel a sztráda lehajtójához. A 10 ezer négyzetméteres terület közművesítése már elkezdődött, amelyre egy 5000 négyzetméteres épületkomplexumot álmodtak meg. – A beruházást önerőből valósítjuk meg, uniós és banki hitel nélkül. Jelenleg mintegy 50-en vagyunk, de az új üzemmel megduplázódhat az alkalmazottak száma – mondja Sütő Erzsébet.

Szegednél, Magyarországnál messzebbre tekintenek, pillanatnyilag 25 európai országba szállítanak, de szeretnék megvetni a lábukat az amerikai piacon is. – Tengeren túli cégünk is részvénytársaság lesz, ami nagyobb tőkét igényel, ezzel együtt hamarosan irodát nyitunk a Wall Street 14-ben. A szerződéseket egy helyi ügyvéd már előkészítette – mondja a pénzügyi igazgató.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendkívüli ivóvízhálózat mosatás Újszeged és Szőreg területén

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat rendkívüli mosatását végezte és végzi Újszeged és Szőreg… Tovább olvasom