Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

A Zöldek jelöltjei

A Zöldek Pártja is indul a parlamenti választáson. A tartósan élhető környezetért küzd. A párt mind a hét Csongrád megyei választókerületben indít önálló jelöltet. Tegnap mutatták be megyei jelöltjeiket.
A Zöldek Pártja jelöltjei: Molnár Gyula, Kincses Ferenc, Kálló Gábor, Pasinszki József, Dömötör Júlia, Angyal Alpár. Fotó: Karnok Csaba
Molnár Gyula az 1-es számú választókerület jelöltje, biológus, zenész; szegedi önkormányzati képviselő. Az energiapolitika helyzetének rendezését szeretné elérni városi szinten, és mérsékelni kívánja a szegedi közlekedési káoszt. Kincses Ferenc , a 2-es választókörzet jelöltje. Szociális munkásként, roma s más civil szervezetek vezetőjeként, tagjaként sokat tenne a perifériára került emberekért. Kálló Gábor, a 3-as választókerület jelöltje biogazdálkodó-vállalkozó. El szeretné érni Szeged északnyugati határának erdősítését.

Pasinszki József, a 4-es választókörzet jelöltje környezetvédelmi szakmérnök. A fogyatékosok ügyéért küzdene – mozgáskorlátozott felesége révén közvetlenül is érintett. Kurucz Márton az 5. választókerület jelöltje. Jól ismeri a Kurcával, a Szentesen működő vállalatok szennyvizével kapcsolatos, és más környezetvédelmi problémákat. Dömötör Júlia a 6-os választókerület jelöltje. Hódmezővásárhelyen él, kora gyermekkora óta a természetért, az állatokért dolgozik. Angyal Alpár, a 7. választókerület jelöltje Maroslelén él, agrár-környezetvédelemmel foglalkozik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kényelmes diploma

Nyugat-Európában és az USA-ban rohamosan fejlődik a távoktatás. A közlekedési, kollégiumi és egyéb… Tovább olvasom