Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Aczél Gergő teljesen elégedett a sorsával

A Megasztár eddigi egyetlen szegedi döntőse, Aczél Gergő két évvel a tehetségkutató után ugyanazt csinálja, mint előtte. Néha még hívják fellépni, de alapvetően megmaradt tanult szakmájánál, a táncnál.
Aczél Gergő egy Megasztár-koncerten. A döntősök közül egyedül neki nem jelent meg lemeze. Fotó: Frank Yvette
Két éve már, hogy elindult a Megasztár. Jelenleg a harmadik, tizenkét fős csapatból varázsolnak körülrajongható énekeseket, akik a műsor után sorozatban adják ki albumaikat. Ahogy azonban jönnek az újak, a régiekre egyre kevesebb fény vetül. Közülük mindössze páran tudtak csak megkapaszkodni a zenészvilágban, a többiek megmaradtak „ismerős arcoknak".

Aczél Gergő – ahogy magáról megfogalmazta – történelmet csinált, hiszen az első műsor első kiesője volt. A Szegedi Kortárs Balett táncosa nagy reményekkel búcsúzott a Megasztártól. Lemezt készített, könyvet írt, hívták még a Moulin Rouge-ba is konferálni. Ma azonban, két évvel döntős szereplése után ismét azzal foglalkozik, amivel azelőtt: táncol.

– Nyár végén az Operettszínház musicaltársulatához szerződtem. Éppen Szegeden volt az első fellépésem a Rómeó és Júliában. Emellett elkezdtem tanítani egy fővárosi tánciskolában, és játszom a szegedi szólótáncos, Fodor Zoltán által koreografált két darabban is a Budapest Táncszínházban. Ja, és a múlt héten be kellett ugranom Szegeden is a Carmen két előadásába – sorolta.

Azt mondja, abszolút meg van elégedve a sorsával. Még akkor is, ha döntős társai közül ő az egyetlen, aki nem jelentetett meg lemezt. – Volt egy anyag, amit elkészítettem, sőt már a borító is megvolt. Végül azonban mégsem adtuk ki, mert sokba került volna, és nem éreztem olyan jónak, hogy ebbe öljem a pénzem. Nem volt elég fontos...

Szeretett volna rádióműsort is vezetni, mára azonban ezt a vágyát is átértékelte. – Ebből a kereskedelmi rádióknál lehet keresni, ott viszont nagyon leszabályozzák az embert. Elgondolkoztam: kell ez nekem?
Életéből látszólag teljesen kikerült a tehetségkutató verseny, ez azonban – azt mondja – nincs így. A mai napig hívják rendezvényekre, fellépésekre mint a Megasztár egykori döntősét.

Gergő szerint a megasztárosok sorsa is hasonlít kicsit a valóságshow-szereplőkéhez: egyszer csak vissza kell csöppenniük a valóságba. – Ezt én is megtapasztaltam, még akkor is, ha nem volt különösebb gondom vele. Rutinos fiú vagyok, helyükön tudom kezelni a dolgokat, és azt gondolom, közben sem tévedtem el, amikor még híresek voltunk. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem éreztem utána ürességet. Ma már, köszönöm szépen, jól vagyok. Nincs fontosabb szerintem, mint a lelki béke, és az most megvan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választási ígéretek jobbról és balról Szegeden

Szegeden a Fidesz a munkahelyteremtésre, az MSZP pedig az infrastruktúra fejlesztésre helyezi a… Tovább olvasom