Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Adj magadnak esélyt államilag támogatott képzésre!

Szeged - Jelentkezz első helyen a 15 éves Gábor Dénes Főiskolára! A Gábor Dénes Főiskola jelentkezést hirdet a 2008/2009-es tanévre mérnök-informatikus (Bsc), műszaki menedzser (BSc) és gazdálkodási és menedzsment (BA) alapképzési szakokra, valamint felsőfokú szakképzési szakokra.

Az alapképzési szakokon a Felsőoktatási Törvénynek megfelelően a Gábor Dénes Főiskolán is kétciklusú képzési rendszer szerint folyik az oktatás. A képzés első, BSc ciklusában a hallgatók elméleti ismeretanyaggal jól megalapozott gyakorlatorientált képzést kapnak, ami alkalmas arra, hogy tanulmányaik befejeztével a munkaerőpiacon sikeresen szerepeljenek, de arra is hogy tanulmányaikat a ciklus második fokozatán, a mesterképzésen (MSc-lépcső) folytathassák. Az alapképzési szakot sikerrel elvégző hallgatók mérnök illetve közgazdász végzettséget szereznek.

Az informatikusok elhelyezkedési esélyei kiválóak, Főiskolánkon eddig végzett hallgatóink 90 %-a jól fizető állásban van.

A GDF-en alkalmazott képzési módszer és kiterjedt regionális központhálózat lehetőséget biztosít az informatikai tudás megszerzésére akár munka mellett is. Az önálló tanulást naprakész internetes tananyagok, hallgatóbarát környezet és modern infrastruktúra segíti. A Gábor Dénes Főiskola a hazai felsőoktatásban először vezette be 15 éve a távoktatásos képzési formát, melynek lényeges eleme a félév elején átadott komplett tananyagcsomag. Ugyancsak élen járt a Főiskola az e-learning módszerek alkalmazásában, az internetes távoktatás bevezetésében Hallgatóink mind a nappali mind a távoktatási képzésben teljes körű e-learning szolgáltatást kapnak, amelynek előnye, hogy bárhol, bármikor lehet tanulni, ahol internet hozzáférés van.

Beiratkozáskor minden hallgató megkapja oktatócsomagban a félév teljesítéséhez szükséges összes tananyagot: tankönyveket, útmutatóakt, példatárakat CD-t-ket. Az oktatócsomagért nem kell külön fizetni, annak költségeit a tandíj tartalmazza.

A három BSc/BA alapszak (mérnök informatikus, műszaki menedzser, gazdálkodási és menedzsment) mellett felsőfokú szakképzési szakokra is lehet jelentkezni: A piaci igényekhez kapcsolódva a GDF megújította FSZ kínálatát: az új szakok: általános rendszergazda és web-programozó.

A már korábbi években is meghirdetett informatikai statisztikus és gazdasági tervező valamint műszaki informatikai mérnökasszisztens FSZ szakok is az új OKJ követelményeknek megfelelő tartalommal indulnak a következő tanévben.

Jelentkezési határidő: 2008. február 15.

A Gábor Dénes Főiskolán folyó oktatásról, a Főiskola életéről további információkat szerezhetsz a nyílt napon (január 24.) valamint a www.gdf.hu honlapon.

2008. január 24. 10.00 - Budapest, Etele út 68.
2008. január 19. 10.00 – Hódmezővásárhely, 6800 Szántó K. J. u. 64.

Gyere a Gábor Dénes Főiskolára, mert, ha felvesznek kedvezményes IT csomagban részesülsz!

(X)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vasúti síneket követve próbáltak Magyarországra szökni

Szeged - A vasúti síneket követve akart hazánkba illegálisan lépni a zöld határon keresztül 6 szerb… Tovább olvasom