Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Adventi élményvacsora a gyermekintenzíven fekvő betegekért - sztárséf főz ingyen, hogy segítsen

Szeged - Sárközi Ákos séf főz azon a jótékonysági adventi élményvacsorán, amely december 13-án, csütörtökön 18 órakor lesz a Monster Downtown étteremben. A vacsorajegyekből befolyt összeget az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztály támogatására fordítják a szervezők.
A Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek elnevezésű, az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályhoz kapcsolódó program részeként első alkalommal várja adventi élményvacsora azokat a jótékonykodni vágyókat, akik vacsorabelépőjükkel a gyermekintenzívet támogatják.

A meghitt, karácsonyi hangulatú esten egy rendkívüli, többfogásos fine dining vacsora elfogyasztására lesz lehetőség, amelyet Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf készít el a vendégeknek.

– A Szegeden még sosem járt sztárséf olyannyira pozitívan állt a kezdeményezés mellé, hogy ingyen vállalta az ételek elkészítését, sőt még az alapanyagokat is biztosítja a rendezvény számára, a meglepetés desszert pedig a Sugar and Candynek köszönhető – mondta el Tajti Zsanett, a gyermekintenzív orvosa, a program szervezője. Mindennek köszönhető, hogy a 16 ezer 900 forintos vacsorajegy a teljes italfogyasztást is magába foglalja.

A rendezvény a Monster Downtown Étteremben lesz, tulajdonosai, Mizsik Attila és Erődi Tamás ugyancsak ingyen biztosítják a helyszínt a vacsorához, a sztárséffel való együttműködést, sőt, még a jegyértékesítést és -foglalást is felvállalták.
 
Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf készít el a vendégeknek a többfogásos fine dining vacsorát.
Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf készít el a vendégeknek a többfogásos fine dining vacsorát.
Tajti Zsanett elmondta, a vacsora bevételét, illetve Szegedi Éva festőművész által felajánlott egyik festményét is árverezésre bocsátják az esten. A teljes összeget az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályának eszközpark fejlesztésére fordítják, a darabonként félmillió forintba kerülő infúziós pumpákra és betegfigyelő monitorokra.

Jegyelővétel: személyesen a Monster Downtown étteremben (Szeged, Stefánia 4.), telefon: 62/547-988

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

98 tő kannabiszt találtak a rendőrök egy domaszéki ültetvényen - fotók, videó

98 tő kannabiszt találtak a rendőrök egy domaszéki ültetvényen - fotók, videó
A rendőrök felszámolták a domaszéki marihuána-ültetvényt és elfogták a termesztőket. az egyik 43, a… Tovább olvasom