Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Alapkőletétel Algyő napján

A Szegedtől visszaszerzett önállóságot szombaton ünnepli Algyő apraja-nagyja. Algyő függetlenségének napján az ünneplés 9 órakor a katolikus templomban szentmisével kezdődik, majd a falu múltjára, nevezetes szülöttjeire emlékeznek.
A Szegedtől visszaszerzett önállóságot szombaton ünnepli Algyő apraja-nagyja. Algyő függetlenségének napján az ünneplés 9 órakor a katolikus templomban szentmisével kezdődik, majd a falu múltjára, nevezetes szülöttjeire emlékeznek: Süli Andrásra a naiv festő szülőházánál és a temetőben, koszorút helyeznek el a hősök emlékművénél is, a diákok pedig helytörténeti vetélkedőn vesznek részt. A nagyközség új büszkesége, a termálfürdő alapkövét a sportcentrum mellett 15 órakor helyezi el Piri József polgármester, Botka László országgyűlési képviselő és

Dióssy Gábor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium politikai államtitkára. A faluházban 17 órakor tartják az önkormányzati képviselő-testület ünnepi ülését, ahol a nagyközségi kitüntetéseket is átadják. A napot azzal is emlékezetessé teszik, hogy a faluházban 16 órakor a megyei népi- és iparművészeti alkotók közös kiállítása nyílik, majd 18 órától műsort ad a Szegedi Fagott Trió.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilenc hónapja nem tudja eltemetni édesanyját

Muskó Ferenc január közepe óta nem tudja eltemetni az édesanyját a Belvárosi temetőben – a… Tovább olvasom