Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Alkotói pályázat az állatvédelem jegyében

Alkotói pályázatot hirdet Állatbarát Plakátpályázat 2018 címmel az Orpheus Állatvédő Egyesület, melynek célja az állatszeretet és a felelős állattartás népszerűsítése, a környezettudatosság fokozása, valamint a kreatív alkotószellem ösztönzése.
A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek A4-es vagy A3-as méretben, a plakát készítési technikája szabadon választható. A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a jelentkező nevét, címét, életkorát, telefonszámát, e-mail-címét, iskolája elérhetőségét és a pályamű címét.

Postára adási határidő: október 26. Beküldési cím: Orpheus Állatvédő Egyesület „Plakátpályázat 2018", 6701 Szeged, Pf. 929. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői között 500 ezer forint értékben osztanak szét díjakat, minden nyertest egyenként értesítenek. A pályázat teljes kiírása a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckó oldalon olvasható, ahol az eredményeket is közzéteszik majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Létrejött a Tisza Koalíció

Az öt éve működő Tisza Lajos Közéleti Egyesület legutóbbi közgyűlésen elfogadta, hogy a jövőben "Tisza Lajos Közéleti Egyesület - Tisza Koalíció" néven működik tovább. Tovább olvasom