Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Állásbörze

Csongrád megye - Munkáltatói fórumot és állásbörzét rendeztek péntek délelőtt a megyei kormányhivatal szegedi járási munkaügyi kirendeltségén azért, hogy a hátrányos helyzetűek a jövőben könnyebben munkába állhassanak.
A fórumot B. Nagy László kormánymegbízott, valamint Bodó Imre, a járási hivatal vezetője nyitotta meg. B. Nagy László elmondta, az augusztusi munkaerő-piaci helyzetkép szerint 18 ezer 874 álláskereső volt a megyében, a betöltetlen álláshelyek száma 2700. Az állásbörze olyan pályázati forrás támogatásával jött létre, amely a hátrányos helyzetben lévőket segíti elsősorban: a pályakezdőket, az 50 év felettieket, a gyedről, gyesről visszatérőket, az alacsony képzettségűeket. A munkáltatóknak a különböző bértámogatásokról kaptak tájékoztatást.

Olvasóink írták

 • 3. kisvirag.simon 2013. szeptember 29. 08:13
  „VICCES, a rendszerváltás óta lopják , csalják el az életünket olyan munkáltatók, akik becsapnak , meglopnak!! Aztán jön a kormány aki mindent elvesz, de nem ad. Megakadályozza a nyugdijba menésed, rabszolga munkára itél, mert az adó az kell neki, DE NEM AD!”
 • 2. ikszy 2013. szeptember 28. 14:26
  „Jelentkeznék a kormánymegb., esetleg a jár. hiv. vez állásra! Úgy gondolom ezek még egy ideig meg nem lesznek meghirdetve. Előre a népnemzeti önkéntes, kötelező, közfoglalkoztatás teljes megvalósításáért!”
 • 1. Qllancs 2013. szeptember 28. 11:11
  „Vajon miért itt a legtöbb álláskereső ?? De nem ennyi a munkanélküli ! MERT ugye a rendszerből MÁR kiesett embereket SEHOL SE tartják nyilván ! 1--6 hó alatt nőtt pl. csak Szegeden + 3300 fővel !
  Vajon mi a 2700 álláshely ?? Milyen munka ???
  Munkanélküli ráta : országos : 9, 9 % ..Csongrád megy. 13, 1 % 5623 közmunkás !!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt megállapítható a börtönszex

Felmentette a hivatali visszaélés bűntette és szolgálatban kötelességszegés vádja alól a Szegedi Törvényszék katonai tanácsa pénteken a két volt gyulai börtönőrt. Tovább olvasom