Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Állásbörze a szegedi egyetemen

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjét. Az országos hírű rendezvényre idén március 7-én és 8-án (kedden és szerdán) 9-től 16 óráig a József Attila Tanulmányi és Információs Központba várják a munkaadókat és a fiatalokat.
Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjét. Az országos hírű rendezvényre idén március 7-én és 8-án (kedden és szerdán) 9-től 16 óráig a József Attila Tanulmányi és Információs Központba várják a munkaadókat és a fiatalokat. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján körülbelül kétezer látogatóra számítanak szervezők a már diplomával rendelkező álláskeresők, a végzős, illetve az alsóbb éves hallgatók köréből. A kétnapos rendezvényen a diákok – mint leendő álláskeresők – közvetlenül a vállalatok szakembereitől informálódhatnak arról, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak velük szemben, hogy milyen típusú szakemberekre van szükségük, s hogy mit kell még tenniük (például nyelvtudásuk fejlesztése), ha a kiválasztott cég munkatársai szeretnének lenni.

A munkaadók bemutatkozó előadásokat tartanak, illetve a helyszínen egy előre megírt szöveg alapján grafológiai gyorselemzés igényelhető. Az idei állásbörzén 28 cég vesz részt: túlnyomórészt programozókat, informatikusokat, gyógyszerészeket, gazdasági érdeklődésű hallgatókat keresnek. További információt az SZTE Karrier Iroda munkatársai – Fazekas Melinda, Puskás Krisztina – adnak a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.), az info@karrier.szeged.hu és az info@allasborze.szeged.hu e-mail címen, továbbá a www.karrier.szeged.hu és a www.allasborze.szeged.hu című internetes oldalakon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb pénz jut a szociális otthonokba

Csökkent az idősgondozás állami normatív támogatása az idén. Szegeden a működési költségek kieső… Tovább olvasom