Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Angyalok is gyűjtenek a sérült gyerekek játszóterére

Szeged. Négy ,,Angyala" lett a GEMMA Központnak, akik azt vállalták, hogy személyesen keresnek fel szegedi vállalkozókat, és juttatják el a GEMMA üzenetét nekik - így teremtve nagyobb esélyt arra, hogy május 25-én átadhassák Szeged első speciális játszóterét.
Négy, a maga területén sikeres női vezető kereste meg a központot azzal, hogy személyes adománygyűjtő feladatvállalással segítenék a kampányt.

Mint beszámoltunk róla, a halmozottan sérült fiatalok fejlesztését, foglalkoztatását végző GEMMA Központ jótékonysági adománygyűjtő kampányt indított azért, hogy közösségi összefogással létrejöjjön Szeged első olyan játszótere, amelyet a fogyatékossággal élő gyermekek is használhatnak. Az „Angyalok" abban segédkeznek, hogy az intézmény és a diákok régi álma mielőbb megvalósulhasson.

Halasi Barbara ügyvéd, Vékonyné Fizel Nikolett program- és rendezvényszervező, Kerekes Tímea vezető pénzügyi tanácsadó és Kovács-Giegler Orsolya kommunikációs tréner összehangoltan keresik fel a döntéshozókat, hogy tájékoztassák őket a GEMMA kampányáról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi nyitva tartás az adóhivatalban

A NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságnál az ünnepi munkanap-áthelyezések miatt változik az ügyfélfogadás rendje. Tovább olvasom