Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Apa és lánya több mint 4 milliót vitt el a széfből

Szeged - Nagyék nagy bulinak fogták fel, aztán rájöttek, hogy nagy a tét is. Több mint négymillió forintot nyert egy szegedi édesapa és lánya a Széf című játékban. Nagy Szilárd és Nagy Andrea saját vállalkozásba kezdene.
Négymillió-négyszáztízezer forintot nyert az RTL Klub A Széf nevű játékán a szegedi Nagy Szilárd és lánya, Nagy Andrea.

– Kislányom, mit szólnál, ha mi is versenyeznénk? – hívta fel egyik este a Széfet nézve édesapja Andreát, aki interneten azonnal jelentkezett a játékra. – Hatalmas bulinak fogtuk fel – mondta az apa, és az érzés egészen a döntőig meg is maradt. Amikor azonban a műsorvezető, Sebestyén Balázs egyre többször mondta ki a megnyerhető összeget, a Nagy páros érezte: a nagy bulinak nagy a tétje. Három széfből kellett kiválasztaniuk a pénzes szekrényt. Andrea döntött, az egyeshez ragaszkodott.

Nagy Szilárd és lánya, Andrea úgy érezte, Sebestyén Balázs nem tett fel nehéz kérdéseket. Fotó: RTL Klub
Nagy Szilárd és lánya, Andrea úgy érezte, Sebestyén Balázs nem tett fel nehéz kérdéseket.
Fotó: RTL Klub

– Alig mert odamenni, amikor pedig kinyitotta, csak állt és nézett – elevenítette fel a döntő pillanatot az édesapa, aki lánya reakciójából nem tudta eldönteni: ott van-e a négymillió-négyszáztízezer a széfben.

A milliomos munkája

Annak ellenére, hogy „milliomos" lett, Nagy Andrea szombaton is dolgozott: lapunk családi napján animátorként vett részt. Tegnap meg tanult: az andragógia szakos lányt éppen az oktatáselmélet vizsga előtti pillanatokban hívtunk fel.

– Egy ideig én sem tudtam. Nehéz volt megmondani, hogy a széfnek egy darabját látom-e, vagy a pénzt. Aztán leesett a tantusz – tette hozzá Andrea.

A páros szerint nem kaptak nehéz kérdéseket a játékban, ennek ellenére volt, ami nem ment – melyik magyar népdal hallható Az angol beteg című filmben –, és volt, amit elrontottak. Hogy Paff, a bűvös sárkány lakóhelyéül játékország tengerpartját jelölték meg, majdnem a játék végét jelentette számukra.

– A vetélkedő minden pillanatát élveztük, bár a végén Andi nagyon izgult, azt hittem, rosszul lesz – magyarázta Szilárd. Pedig egyiküknek sem új a szereplés. Szilárd amatőr szinten raliversenyző volt, Andrea pedig több mint öt évig versenyszerűen társastáncolt. Édesapja elkísérte a megmérettetésekre, egyszer meg is mentette a lányt, akinek öltözéke nem felelt meg a szigorú szabályoknak, ezért Szilárd a nézőtéren alakított át egy kölcsönruhát, amely már a bírák szerint is rendben volt.

Nagy Szilárd és Andrea így örült a nyereménynek. Fotó: RTL Klub
Nagy Szilárd és Andrea így örült a nyereménynek.
Fotó: RTL Klub

A nyereményért együtt dolgoztak, ezért a pénzen megosztozik apa és lánya. Andi azt mondta: az egyetem után a pénzből saját vállalkozásba kezdene, esküvőszervezésben gondolkodik. Édesapja is saját üzletet akar, a volt határőr nyomozó egyszer magánnyomozó-irodát szeretne nyitni.

Olvasóink írták

 • 10. Gravír 2008. június 06. 21:27
  „Gratulálnak a Gravírosok!!!!!!”
 • 9. HEHE 2008. június 03. 23:37
  „JÓK EZEK A SZEGEDIEK ! HAJRÁ SZEGED !!!”
 • 8. jó nekik :) 2008. június 03. 13:47
  „csimimi!

  Egyetértek. A cikkben a másik, hogy "ragaszkodott" az egyes széfhez. Mintha valaki le akarta volna beszélni (nem így volt!) de ő nem engedett. Lehet, hogy ezek nem nagy dolgok, de az embernek megvan a véleménye.

  Egyébként gratulálok nekik én is :)))”
 • 7. mani 2008. június 03. 13:02
  „gratulálok!!!!!!!!!!”
 • 6. hellócsaj 2008. június 03. 10:56
  „bravó: állítólag ez készpénz, de én se mtudom hogy lehetséges, de állítólag annyit visznek haza amennyit nyernek a Széf esetében legalábbis, de javítson inkább valaki ki.
  Azért ügyesek voltak, gratulálok én is nekik! :)”
 • 5. bravó 2008. június 03. 10:29
  „Az a négy milla nem is négy, megosztozik apa és lánya és az állam bácsi,ne feledjük el a nyereség adót! Az elviszi felét így marad 1-1 milla,ehhez is gratulálok szép nyeremény az is!”
 • 4. csimimi 2008. június 03. 10:20
  „"Annak ellenére, hogy ,,milliomos" lett, Nagy Andrea szombaton is dolgozott".......már megint baromi okos az aki írta a cikket....Még jó hogy ment dolgozni,jó pénz az a 4 milla de nem olyan sok hogy ne keljen dolgozni.Gondolkozzon már egy kicsit!!!!!”
 • 3. katy 2008. június 03. 07:39
  „és gratula,bocs”
 • 2. love 2008. június 03. 07:29
  „Gratulálok!
  nagyon jól játszottatok!
  sok sikert az élethez.”
 • 1. katy 2008. június 03. 07:21
  „szia andi!
  nem tudom olvasod-e de irigyellek hogy ilyen kedves édesapád van. hidd el , ez nem természetes ..........becsüld meg , és szeresd, nem mindenkinek adatik meg.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ételt osztanak, elesetteken segítenek a modern kori lovagok

Szeged - A karitatív tevékenységet tekintik legfőbb feladatuknak a Nemzetközi Szent György Lovagrend… Tovább olvasom