Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Arany Doboz-díj Szegednek

A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. nyerte meg az Arany Doboz fődíjat azon az országos versenyen, melyet az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) hirdetett meg a városok hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalatai számára.
A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. nyerte meg az Arany Doboz fődíjat azon az országos versenyen, melyet az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) hirdetett meg a városok hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalatai számára. A szegedi kht. gyűjtötte be a legtöbb újrahasznosítható kartondobozt az országban. A közszolgáltató vállalat fődíját Farkas Gabriella gazdasági igazgatóhelyettes vette át Budapesten.

A versenyt tavaly hirdette meg az IKSZ, azzal a céllal, hogy a hulladékokat egyébként is szelektíven gyűjtő városi közszolgáltató vállalatok segítségével növelje a begyűjtött, s így újrahasznosítható használt italoskartondoboz-mennyiséget. A Csongrád megye székhelyét és a környező településeket képviselő cég csaknem 30 ezer kilóval nyerte meg a fődíjat a hatvanezer fő feletti települések kategóriájában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Otthon majd megérik

Nagy az árverseny, ahogyan olvasóink is nap mint nap szembesülnek ezzel, szegedi… Tovább olvasom