Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Aranytollak és vándordíjak

A szabad sajtó napja alkalmából a Délmagyarország és a Délvilág kiadója a hagyomány szerint idén is jutalmazta a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat.
Az elismerésben részesült kollégák a tegnapi ünnepségen: Kóti Zoltán, Gonda Zsuzsanna, Miskolczi Róbert és Kovács József. Fotó: Karnok Csaba
A szabad sajtó napja alkalmából a Délmagyarország és a Délvilág kiadója a hagyomány szerint idén is jutalmazta a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat. Pap Klára kiadóigazgató köszöntötte a különböző területen dolgozókat, majd Szetey András főszerkesztő méltatta a munkát, amelyet egész évben a közösség végzett. Az ünnepségen aranytollal és a vele járó laptoppal a hosszabb ideje kiválóan dolgozók munkáját ismerték el.

Az idén Kóti Zoltán terjesztési vezető és Miskolczi Róbert fotóriporter, képszerkesztő részesült a rangos díjban. A negyedévenként átadott Délmagyarország Vándordíjat Gonda Zsuzsanna újságíró és Kovács József, a nyomda vezető karbantartója kapta.

A közvélemény szakszerű és hiteles tájékoztatásáért oklevelet és jutalomtárgyat vehetett át a Belügyminisztérium Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalában Dombai Tünde, a Délmagyarország újságírója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domaszék a belvízzel küzd

Domaszék egytizede áll víz alatt. A külterületi utak járhatatlanok. A településen harmadfokú… Tovább olvasom