Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

ÁRKÁD Híradó – havonta 100 000 példányban

Az ÁRKÁD Szeged hírújsága az október 4-i nyitás alkalmából 16 oldalas nyitószámmal köszönti kedves olvasóit. Kiadványunkat ettől a hónaptól kezdve a Délmagyarországba behúzva kapják kézhez, és természetesen Információs pultunknál is elérhető lesz az érdeklődők számára.
Az ÁRKÁD Híradó október 1-jétől havonta egy alkalommal jelentkezik 8 oldalon. Hírújságunk fontos csatorna az olvasók, valamint az üzletek és az ÁRKÁD Szeged között. Tartalmát illetően igyekszünk minél színesebb képet adni majd Önöknek a divat világáról, a legújabb trendekről, a sminkelésről és szépségápolásról, de természetesen lesznek férfiakat érintő témák is, mint a sport, a szórakoztató elektronika vagy épp az autók. Utazással, gyerekekkel és kultúrával, zenei témákkal is foglalkozunk, és nem maradhatnak ki a gasztronómia világát és a kulináris élményeket érintő írások sem.

Természetesen kiemelt szerepet kapnak hasábjainkon azok a rendezvények és programok is, melyek az ÁRKÁD Híradó aktuális számától a következő megjelenésig várják majd Önöket: ezeket rendszeresen beharangozzuk, s fényképes beszámolókat is olvashatnak majd a sikeresen lezajlott eseményekről is. Üzleteink akciói és hirdetései is helyet kapnak majd hírújságunkban, megkönnyítve ezzel is Önöknek a vásárlást. Rendszeresen lesznek rejtvények és gyerekeknek szóló feladványok is, melyek beküldői közt vásárlási utalványokat és az üzletek felajánlásait, ajándékait sorsoljuk ki.

Bízunk benne, hogy kiadványunk a tartalmas szórakozás és a hasznos információk egyvelegét nyújtja majd Önöknek hónapról hónapra.

ÁRKÁD Híradó

Főszerkesztő: Vizsolyi Dániel
Hirdetésfelvétel: Benák Helga
Kiadja: ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont
Szerkesztőség és kiadóiroda: ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont, 6724 Szeged, Londoni krt. 3. Tel.: 06 62 996 800
Fax: 06 62 996 801, helga.benak@ece.com
Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés: Délmagyarország-szerkesztőség, 6729 Szeged, Szabadkai út 20.
Tel./fax: 06 62 567 888, szerkesztoseg@delmagyar.hu
Nyomda: Lapcom Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak egy kattintásra Önöktől az Árkád Szeged

Szeged - Mindazoknak, akik az internetes tájékoztatás hívei és rendszeres böngészők, bizonyára már… Tovább olvasom