Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Árokba csapódtak az M5-ösön

Balástya - Hazafelé tartottak a bolgárok az M5-ösön, mikor Kistelek és Balástya között az M5-ösön balesetet szenvedtek.

Friss jogosítványa volt annak a bolgár rendszámú Ford Galaxy sofőrjének, aki kedden reggel balesetet szenvedett az M5-ös autópályán Kistelek és Balástya között a 144-es kilométernél. A Szeged felé tartó autóba 4-en ültek, az autó egy daruskocsi mellett haladt el, amikor a belső sávból hirtelen jobbra, az út menti árokba hajtott.

A daruskocsi sofőrje szerint a bolgár autó nem csapódott neki a szalagkorlátnak. Az autóban 6-an ültek, két embert a mentők kórházba szállítottak. A kocsi átszakította a vadkerítést, a teljesen összetört. A vendégmunkások ruhái szétszóródtak. A baleset az autópálya forgalmát nem zavarja, de félpályás útzár lehet még a helyszínelés idejére.

Bolgárok balesete az M5-ösön. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

Korábban írtuk:


Eddig tisztázatlan okok miatt lesodródott egy személyautó az M5-ös autópályáról, a Szeged felé vezető oldal 144-es kilométerénél. Az elsődleges információk szerint a balesetnek egy sérültje van, a mentés folyik.

A baleset miatt a leállósávot lezárták, a forgalom az autópályán folyamatos. Kérjük, hogy a helyszínt fokozott óvatossággal közelítsék meg!

Korábban írtuk:

Baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 144-es kilométer közelében március 31-én 7 óra körüli időben. A mentés folyamatban van.

A helyszínt fokozott óvatossággal közelítsék meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kifogyott a kötelező oltóanyag

Várhatóan nem tudja a gyártó szerződés szerint szállítani a torokgyík, a szamárköhögés, a merevgörcs, a járványos gyermekbénulás, valamint az úgynevezett ötkomponensű védőoltást. Tovább olvasom