Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Átadták a Szeged Szakképzéséért díjakat - Galéria

A Szegedi Szakképzési Centrum 2016-ban, hagyományteremtő céllal alapította meg a Szeged Szakképzéséért díjat. Idén harmadik alkalommal tüntették ki azokat a kollégákat, diákot, valamint együttműködő céget, akik az elmúlt években a legtöbbet tették a szakképzés színvonalának emeléséért, az iskolák hírnevének öregbítéséért.
Az elismeréseket ünnepi műsor keretében csütörtök délután adták át a Vedres István Építőipari Szakgimnázium dísztermében. Az idei díjazottak: Vargáné Szőke Márta, a Déri tagintézmény-vezetője, Ribizsár-Szél Ágnes, a szakképzési centrum projektirányítási osztályvezetője, Pintér László, a Csonka gyakorlatioktatás-vezetője, Jancsikinné Smicskó Klára, a Hansági pedagógusa, Kádár-Németh János Lászlóné, a Krúdy szakoktatója, Brlás Pál, a Vedres mérnök tanára, Csóti Ildikó, a Kőrösy gazdasági csoportvezetője, Horváthné Szabó Ágnes, a József Attila általános iskola pedagógusa, Baráth Judit, a Kossuth Zsuzsanna szakképző iskola pedagógusa.
 
Átadták a Szeged Szakképzéséért díjakat. Fotó: Frank Yvette (Galéria)

Átvehette az elismerést Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere és Csikós András, a Déri egykori tanulója is – együttműködő partnercégként pedig a PC Trade Systems Kft. munkáját díjazták.
Fotó: Frank Yvette
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A család kérésére restaurálták Joachim Ferenc festményeit - Kiállításra alkalmas állapotba hozta a szegedi festőművész

A család kérésére restaurálták Joachim Ferenc festményeit - Kiállításra alkalmas állapotba hozta a szegedi festőművész
Az egykori szegedi festőművész, Joachim Ferenc unokája kérte fel a szegedi restaurátort, Szabó Tamást, hogy hozza rendbe nagyapja képeit. Tovább olvasom