Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Átadták Szerbiának az emberölés gyanúsítottját

Négy migránst adott át a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szabadkai hatóságoknak a királyhalmi gyilkosság ügyében. Köztük van az a szír férfi is, akit az afgán menekült megölése után nem sokkal fogtak el az ásotthalmi zöldhatárnál.
Átadta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szerbiai hatóságnak azt a szír férfit és három női társát, aki a vajdasági Királyhalmon hétfő hajnalban történt emberöléssel összefüggésbe hozható.

Hétfőn nem sokkal 5 óra után – ahogy megírtuk – a helybeli Sors Mátyás egy szíven szúrt afgán határsértőt talált az ásotthalmi határátkelőtől 400 méterre lévő barackosban. A férfi több vérző migránst is látott, de a riasztásra kiérkező rendőrök a gyilkost már nem találták meg a közelben. Két sérültet a szabadkai kórházba vittek, ahonnan később elengedték őket.
A magyar rendőrök nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után egy szír migráns férfit és három nőt fogtak el Ásotthalom külterületén a zöldhatárnál.
A férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései voltak. Sebei ellátása után a magyar és szerbiai rendőrség soron kívüli határmenti találkozón cserélt információt az ügyben. itt merült fel, hogy a zöldhatáron elfogott férfi és három társa a Szerbiában történt bűncselekménnyel összefüggésbe hozható – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállnak S. Vilmosért a barátai

- Mi sem tudjuk, mi történt, Vilit olyannak ismerjük, aki nem rasszista és nem ver véresre ártatlan nőket - írja a volt börtönőr több tucat, teljes nevét vállaló barátja, ismerőse. Tovább olvasom