Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Átadtuk a megye hét csodája című játék meglepetéseit

Szeged - Olvasóink a szegedi Dóm teret juttatták a dobogó első helyére a Csongrád megye hét csodája című játékunkban. A 4130 szavazó közül Tóth Gulyás Zoltán nevét húzta ki a sorozat szerkesztője, Újszászi Ilona újságíró. Szerencsés játékosunk tegnap délelőtt vette át nyereményét.
Dorozsmai olvasóink közül minden reggel elsőként veheti kézbe a Délmagyarországot Tóth Gulyás Zoltán és neje, hiszen közvetlenül a kézbesítő mellett laknak.

– Negyven éve vagyunk előfizetői a lapnak. Olvasója én még régebben, amióta csak a betűket ismerem – mondta Tóth Gulyás Zoltán, aki lapunk minden egyes játékán részt vesz. A házaspár az ajándékátadásra is vastag borítékkal érkezett, benne megfejtésekkel. Szerencsések, hiszen gyakran nyernek is. Fortuna mozijeggyel, fürdőbelépővel és ajándékcsomaggal is kedveskedett már nekik.

Tóth Gulyás Zoltán és felesége V. Fekete Sándor főszerkesztő-helyettestől vette át az ajándékot. Fotó: Segesvári Csaba

A házaspár a szegedi Dóm teret a fogadalmi templommal, a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albertet, a Szegedi Szabadtéri Játékokat, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, a dorozsmai szélmalmot, Szeged árvíz utáni újjáépítését és a szegedi halászlét jelölte meg a hét csodának.

Ezeket már mindet ismerik, de – bár fiatalabb korukban sokat utaztak – a világ hét csodája közül még egyiket sem látták. – Annak idején jártunk – többek között – Rómában, Moszkvában, Németországban, a Krím félszigeten. Amióta nyugdíjasak vagyunk – bár több a szabadidőnk –, kevesebbet utazunk. A bőröndnek és a benne lévő ajándékoknak így is nagyon örülünk. A világ hét csodája című DVD-nek különösen, hiszen így legalább képen láthatjuk ezeket a lenyűgöző építményeket – mondta Tóth Gulyás Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged, Hunyadi tér: focipályás história

Szeged - Valaha csak szegény kétkezi munkások lakták, ma már él itt olyan polgár, aki nem kevés luxussal kibélelt, sokmilliós otthont építtetett ide magának. Tovább olvasom