Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Autóbusz gázolt halálra egy kerékpárost Szegeden - fotók

Kórházba szállítást követően meghalt az a férfi, akit a Kossuth Lajos sugárút és a Damjanich utca sarkán gázolt el a busz délután ötkor.

Kórházba szállítását követően életét vesztette az a 43 éves szegedi férfi, akit egy autóbusz ütött el Szegeden 2015. július 8-án 17 órakor. Mint arról korábban hírt adtunk, egy autóbusz haladt a Kossuth Lajos sugárúton a Rókusi körút felé, amikor a jármű a kereszteződéshez érve jobbra kanyarodott és - eddig ismeretlen okokból – elütötte a vele azonos irányba közlekedő kerékpárost. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint július 8-án 17 órakor Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton haladt a Rókusi körút felé egy autóbusz. A jármű a kereszteződéshez érve jobbra kanyarodott, amikor - eddig ismeretlen okokból – elütötte az azonos irányba közlekedő kerékpárost.

Kerékpárost ütött el egy autóbusz Szegeden. Fotók: Frank Yvette

A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai - elsődleges információk szerint – életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi cég irtja a szúnyogokat

Szegedi székhelyű konzorcium nyerte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja által kiírt közbeszerzést szúnyogirtásra, nettó 1 milliárd 125 millió forint értékben.
Tovább olvasom