Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Autót kölcsönöznek a rendőröknek

Elromlott néhány hete a tarjáni rendőrőrs egyik járőrkocsija. A tápai polgárőr-egyesület Lada Niváját kölcsönzik átmeneti időre - jelentette be Juhász Gyula tápai önkormányzati képviselő.
Elromlott néhány hete a tarjáni rendőrőrs egyik járőrkocsija, amivel Tápé és Petőfitelep közbiztonságát is felügyelik. Másik rendőrautót a rendőrség csak áprilisra ígér, ezért a külterületek védelmének ellehetetlenülésétől tart Juhász Gyula tápai önkormányzati képviselő.

Csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, segítenek: a tápai polgárőr-egyesület Lada Niváját kölcsönzik az átmeneti időre, és a részönkormányzat fizeti bele a benzint. A politikus felháborítónak tartja, hogy míg a város idei költségvetés-tervezetében városmarketingre majdnem egymillió forinttal, reklámkiadványokra pedig 27-30 millióval több szerepel a tavalyinál, addig a közbiztonság megerősítésére nincs több pénz.

Olvasóink írták

 • 11. gasztronauta 2009. február 20. 18:59
  „Igen, Juhász Gyula már megint kampányol! És milyen jól teszi! Legalább lesz a járőröknek autójuk! Azt szerintem egy szóval sem mondta, hogy csak a részönkormányzat ad benzinre pénzt. Miért természetes az, hogy a polgárőröknek kell kisegíteni a rendőröket? Úgy gondolom, hogy tisztességes adófizető állampolgárként elvárhatjuk, hogy a rendőrség gondoskodjon a közbiztonság megteremtéséről. Én semmiféle fideszes gyűlölködést nem vettem észre a képviselő közleményében, annál többet viszont szegedix hozzászólásában. Le kellene már venni végre a piros szemüveget!”
 • 10. keletaru 2009. február 20. 17:26
  „Azt tudjuk a közrendörök mennyi km-t mehetnek egy nap . De a főnökök mennyit mehetnek azt nem tudjuk .”
 • 9. jq 2009. február 20. 13:03
  „Veres elvtárs is kölcsönadhatná nekik az új Audit (igaz, az a VPOP pénzéből van, de éljen a fegyverbarátság)”
 • 8. Mathiasking 2009. február 20. 12:16
  „Két éle van a dolognak. Az egyik a közbiztonság, a másik a tarhálás! Polgárosodik a rendőrség? Már amerikai módra lefoglalhatják esetleg az én autómat is? Viccet félre téve: Ez már tiszta szégyen az államra illetve a rendőrségre nézve! Bezzeg majd március 15-én! Lesz felvonulás meg haddel had! Arra lesz illetve van pénz, a jól célzó rendőröket meg pénzjutalomban részesítik!”
 • 7. szegedix 2009. február 20. 08:07
  „Juhász Gyula már megint kampányol! Úgy utálom ezt a hadakozást már megint. Ha azt állítja, hogy a tápéi polgárörök autójába csak a részönkormányzat fizeti a benzint nem mond igazat! Az igazság elhallgatása bűn! Az természetes, hogy kisegitik a rendőröket. Miért kell belekeverni ezt a hülye fideszes gyülölködést.”
 • 6. Pro.Ego 2009. február 20. 07:58
  „Nem kell nyirni az autókat, akkor tovább birják! Amig nincs autó, menjenek gyalog a rendőrök! Én is gyalog, busszal stb. járok ha elromlik az autóm! Nem törvényszerű hogy minden rendőr segge alá autót kell tenni!”
 • 5. egy 2009. február 19. 20:13
  „Kérdés az, hogy egy másik cikkben írták, hogy vesznek fel egy csomó 8 általánosos rendőrt. Arra honnan lesz pénz, ha még a jelenlegi rendőröknek autójuk sincs?”
 • 4. nyomdasz63 2009. február 19. 16:45
  „A városőrautók meg csak foglalják a rengeteg parkolóhelyet!”
 • 3. gyufika 2009. február 19. 16:38
  „Szeretném elmondani,a cikkhez hozzászólva hogy a Tarjáni rendőrök nemcsak a Tápéi polgárőrségtől kaptak kölcsön autót hanem a Tarjáni polgárőrség is kölcsön adta az egy autóját ami van!
  Mivel a rendőröknek szükségszerű a munkájukhoz természetes hogy segítségükre siettek a polgárőrök!Az űrhajós utcában is nap mint nap láttam beszállni két három rendőrt a polgárőr autóba!Hát csak ennyit szerettem volna mondani

  4!”
 • 2. frakk 2009. február 19. 16:12
  „Vegyetek fel fiúk!! Rendőrnek is jó leszek, autószerelő is vagyok, érettségim is van. Kell még valami?? Nyelvet is beszélek!! A címem meg úgyis tudjátok, ha komolyan gondoljátok.”
 • 1. csakhogy 2009. február 19. 14:10
  „Hát azt hiszem nem csak Tarjániaknak kellene, de szerintem a többi Őrs sem rendelkezik gépkocsival, úgy tudom Sándorfalvának nincs is autója, mindig kölcsönautó van nálluk. DE bezzeg az autópályán még a főnöknek is dukál egy saját használatra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autót kölcsönöznek a tápai polgárőrök a rendőrökne

Szeged - Elromlott néhány hete a tarjáni rendőőrs egyik járőrkocsija, amivel Tápé és Petőfitelep… Tovább olvasom