Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Avartűz végzett egy férfivel Balástyán

Meghalt egy hatvan év körüli férfi, amikor meggyújtotta a kertjében a zöldhulladékot Balástyán hétfőn délután. A férfi a saját házának udvarán gyújtotta meg az összegyűlt avart, de a tűz átterjedt a szomszédos, lakatlan telekre.
- Mi nem sokkal a tragédia előtt értünk haza Szegedről. Kicsivel később pedig már füstszagot éreztünk – mondta lapunknak az egyik szomszéd. Azt is elárulta, hogy még látta, amikor a férfi – miután észrevette, hogy a tűz a szomszéd telken is ég – egy létrát hozott, és átmászott a kerítésen, ahol egy lapáttal próbálta eloltani a lángokat. Azonban nem sokkal később valamiért összeesett, és már nem kelt fel többé – tette hozzá a szomszéd.

Azt is megtudtuk, hogy az tüzet a családja először egy kancsóból próbálta eloltani, és egy másik szomszéd pedig közben szólt a tűzoltóknak. Megkerestük az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a rendőrség az ügyben az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény alapján jár el. Idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.
Az oltás közben holttestet találtak a tűzoltók - galéria

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A MEFESZ szegedi alapítóira emlékeztek - galéria

A MEFESZ szegedi alapítóira emlékeztek - galéria
1956. október 16-án szegedi hallgatók kezdeményezték a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Szövetségének megalakítását. Erről emlékeztek meg kedden az egyetemi autonómia és hallgatói önkormányzatiság napja alkalmából a Göncz Árpád sétányon lévő '56-os emlékműnél. Tovább olvasom