Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Az autópálya első áldozatai

Ketten a helyszínen meghaltak, ketten megsérültek abban a balesetben, ami tegnap reggel történt Szeged határában, az M5-ös autópálya végén. A december 10-én átadott sztráda első komolyabb balesetének áldozatai szerb állampolgárok. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
A kijárati szakaszon jól látszik a baleset nyoma, ahol az autó a szalagkorlátnak rohant. Fotó: Karnok Csaba
– Édesapám vezette az autót, mellette pedig a lánytestvérem ült, mást nem akarok mondani. Nekik is megtiltom, hogy nyilatkozzanak – mondja a kórház traumatológiai osztályának folyosóján a halálos baleset túlélőinek egyik hozzátartozója. A fiatal férfi annyit még megerősített, hogy az áldozatok az autóban hátul ültek és szerb állampolgárok voltak, többet nem mondott.

Az M5-ös autópálya december 10-én átadott szakaszán tegnap történt az első súlyos baleset, mindjárt két halálos áldozattal és két sérülttel. Az autópálya-rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest irányából Szeged felé tartó Peugeot 206-os az autópálya végén túl gyorsan próbált lekanyarodni a sztrádáról, nem tudott ráfordulni a lehajtóra, átszakította a szalagkorlátot és az árokba zuhant. Az autó vezetőjét és mellette ülő lányát a mentők kórházba szállították. Mindkettőjük állapota kielégítő. A férfi tegnap délután már felkelt, a nő ágyban fekve fogadta látogatóit.
A Peugeot-ban hátul ülő két szerb állampolgárnak az életét már nem tudták megmenteni, mind a ketten a helyszínen meghaltak.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkotmánybíró lett Paczolay Péter

Balogh Elemér jogtörténész után a Szegedi Tudományegyetem újabb oktatója lett tegnap az… Tovább olvasom