Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Az Együtt Szegedért Egyesület és az MDF

Az Együtt Szegedért Egyesület az MDF-fel együtt indul az önkormányzati választáson. A 25 helyi körzetben közös jelöltet állítanak, polgármesternek Ványai Évát jelölik.
– Az MDF célja, hogy minél több civil szervezetet kapcsoljon be a közös munkába, mert fontosnak tartjuk a civil kontrollt a Szeged város közéletében. Pártpolitizálás helyett Szeged érdekeiért közösen kell fellépnünk – hangoztatta Mécs László városi elnök.

Bakai Csaba, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke elmondta: a kocka el van vetve. – A kakas összebútorozott a tulipánnal. Számunkra nagyon fontos üzenete volt annak, hogy az MDF az országgyűlési választásokon elhangzottaknak megfelelően felismerte a civil szervezetek erejét és a tárgyalások során végig konstruktív partneri együttműködést mutatott. A civilek számára bebizonyosodott, hogy nincs bal és jobb oldal. Csak egy fontos: Szeged mindenekelőtt! – húzta alá. Bakay hozzátette, számítanak mindazok szavazatára, akik csalódtak a nagy pártok ígéreteiben, és azt szeretnék, hogy a politika és a közélet az itt élő emberek sorsáról és életéről szóljon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Halász Miklós

Hatvanesztendős korában váratlanul elhunyt Halász Miklós Táncsics Mihály-díjas újságíró. Lapunk… Tovább olvasom