Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Az ELI a megyei önkormányzattal keresi a vállalkozásokat

Az ELI-HU Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Önkormányzat egy héttagú nemzetközi konzorcium tagjaként arra kívánja felhívni a megyei vállalkozók figyelmét, hogy a digitális forradalom nemcsak az innovatív, hanem a hagyományos ágazatokra is jelentős hatással van.
A TRINNO programról hétfőn tartottak sajtótájékoztatót Szegeden Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében címmel – innen a rövidítés.

Kakas Béla, a megyei közgyűlés elnöke elmondta, a projektben magára ismert a megyei közgyűlés, ahol adott a tradíció, és fontos az innováció is. Beszélt a befektetésösztönzésről, a partnerkapcsolatok kialakításának fontosságáról. Az ELI-től Lukovics Miklós, a projekt koordinátora elmondta, nekik a hagyományos vállalkozási struktúrában kell működni. – Arra kérdésre keressük a választ, hogyan tud kapcsolatba kerülni az ELI a Csongrád megyei vállalkozásokkal – hangsúlyozta.

A válasz a digitalizációban rejlik, és ezt a hétfő délután kezdődött háromnapos konferencián szeretnék megtalálni, ahová Szlovéniából, Spanyolországból és Írországból is érkeztek konzorciumi tagok.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vágyunk rá, hogy a vezetőink az apukáink legyenek

Vágyunk rá, hogy a vezetőink az apukáink legyenek
A hatalmat pótszerként használó kóros narcisztikus politikus alakján Orbán Viktor miniszterelnök süt… Tovább olvasom