Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Az elnapolás pontos indoklása

Újabb halasztás a betegcsereperben címmel lapjaink március 21-i számában megjelent tudósítás pontosítását kérte dr. Cseh László, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese, sajtószóvivő.
Újabb halasztás a betegcsereperben címmel lapjaink március 21-i számában megjelent tudósítás pontosítását kérte dr. Cseh László, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese, sajtószóvivő. A tudósításban az szerepelt, hogy a betegcsereper öt és fél hónap után folytatódott, a bíróság szerint azonban a március 20-i előtt 2005. december 8-án is volt tárgyalás, vagyis az eltelt időtartam: három és fél hónap. Tudósításunkban azt írtuk, a bírónő azzal indokolta a tárgyalás elnapolását, hogy a szakértői vélemények, egy kivételével, még nem érkeztek meg.

Dr. Cseh Attila ezt a következőképpen pontosította: valójában az eredeti orvos szakértői vélemény kiegészítése és az informatikai szakvélemény nem érkezett meg, csak az új orvos szakértői vélemény áll rendelkezésre. A tárgyalás elnapolását e két ok együtt tette szükségessé, mert az eredeti szakvélemény kiegészítésének ismerete nélkül a két orvos szakértői vélemény közötti ellentmondások nem oldhatók fel. Szükségessé válhat továbbá a két orvos szakértő együttes meghallgatása is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kálló nem jelölt

Nem indulhat a megyei 3-as választókerületben Kálló Gábor, a Zöldek Pártja szegedi képviselőjelöltje… Tovább olvasom