Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Az első kitűnőket fotóztuk

Tegnap elkezdtük fotózni a színötös kisdiákokat. Kistelekre hetvennyolc gyerek jött el. Kitűnő testvérekre és osztálytársakra is bukkantunk közöttük. Ma Szegeden folytatódik a Szín 5-ös fotózás.
Ezek a Kisteleki gyerekek bátran kitehetik bizonyítványukat az ablakba. Fotó: Segesvári Csaba
A baksi első osztályos Pók Imi érkezett legkorábban tegnap a Szín 5-ös első napi fotózására. Nagymamájával buszozott át, bátran előrukkolt a kimagasló írásbeli véleményt rejtő bizonyítványával. Átvette a Printker ajándékutalványát, a mórahalmi fürdőbelépőt, és mosolyogva ült a fényképezőgép lencséje elé. A színpad előtt várakozó szülők és nagymamák egyre biztatták a gyerekeket: előre, színötösök, ezt se kelljen megismételni!

Brigittának frufruigazítás, Gábornak szemüvegtörlés, Balázs váltóinget cserélt, Alexandra mosolyt próbált. Az üllési ovis, Ótott Bence a bátyját kísérte el, az ópusztaszeri Mészáros Gáborral már a szomszédos medence felé kacsingatott: jó lenne fotózás helyett megmártózni a hűs vízben!

Fontos, hogy a regisztráció pontos legyen . Pintér Melinda marketingmunkatársunk magyarázza, mit kell felírni a lapokra. Fotó: Segesvári Csaba
Megszeppent harmadikos követte a pöttöm ötödikest, díszokleveles, megnyúlt hetedikes a nevetgélő kiselsőst. Közben egy törlés – le az izzadságcseppekkel! Utána itatás, jól csúszott az ásványvíz a fotogén jeleseknek. Egymás után Tóth Viola, Tóth Nikolett és Tóth Gergő következett, mintha csak testvérek lennének. A balástyai focistapalánta rögtön meg is jegyezte: egyik lány sem a tesója, csakhogy a Tóth – márkanév Balástyán.

Csengeléről Lantos Vikit tanár édesapja hozta. Bár majd csak felső tagozatban tanítja majd neki a történelmet, a lányka már tudta, ötösre megtanulja nála a leckét. Ópusztaszerről az elsős tanító néni négy büszkesége tűnt fel egyszerre, Bettina, Nimród, Barbara és Alexandra együtt töltötte ki a nevezési szelvényt. A suliban is ösztökélték őket a fotózásra, és hogy mutassák meg magukat. Herpai Hanna és Levente a színötös unokatestvérrel, Endrével jött el Baksról. Üllésről a Nagy lányok, Luca és Réka szintén színötös unokanővért hozott magával. Tavaly nyaralás miatt maradtak le a fotózásról, de most ígérték, jövőre – ha rajtuk múlik – találkozunk.


Fotózások időpontja és helyszíne

Szeged június 27., 12–18 óráig, június 28–29., 12–17 óráig ifjúsági ház
Hódmezővásárhely, június 27., 12–18 óráig Petőfi Művelődési Központ
Csongrád, június 28., 14–17 óráig művelődési központ
Mórahalom, június 29., 14–17 óráig Aranyszöm Rendezvényház
Szentes, június 30., 13–17 óráig ifjúsági ház
Mindszent, június 30., 14–17 művelődési ház 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pindroch Csaba menyasszonyával együtt játszik Szegeden

Pindroch Csaba nem hisz a véletlenben, csupán a lehetőségben. Azt mondja, hogy jelenleg a csúcson… Tovább olvasom