Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Az év babája játékra várjuk a legkisebbeket

Fotózunk, játszunk, gyönyörködünk, szavazunk, díjazunk, megmutatjuk a világnak legdrágább kincseinket, a babákat. Naponta számtalan kérdés érkezik – a leggyakoribbakra igyekszünk válaszolni.
Az iskolások után a legkisebbeket szeretnénk bemutatni a világnak, a cseperedő, napról napra ügyesedő babákat. A Délmagyarország és a Délvilág meghirdette Az év babája 2005 versenyét.

Előfizetőink gyermekeit, unokáit fotózásokra várjuk. A fényképek készítése során riportokat is készítünk, majd valamennyi csöppség fotóját színes mellékletbe szerkesztjük. Három kategóriában díjazzuk az első három helyezettet. 50, 40, illetve 30 ezer forintos vásárlási utalványt kapnak, ám az elsők között hirdetünk egy abszolút győztest is. Ő lesz az év babája, és elnyeri a 100 ezer forintos fődíjat.

Kiadónk munkatársaihoz naponta legalább húsz kérdés érkezik a babaversenyről: olvasóink tudni szeretnék egyebek mellett, hogy hány éves korig lehet jelentkezni, hova küldjék az előfizetési szelvényt? Nos, a versenybe 3 éves korig jelölhetők a babasztárok. Előzetesen nem kell jelentkezni, csak el kell jönni a kisgyerekkel a megadott fotózásokra, és ott kell leadni a kitöltött jelentkezési szelvényt, mely a lapunkban megjelenő hirdetésekben található. A fotózások helyszínén is van lehetőség előfizetésre, legalább egyhavi előfizetéssel kell rendelkezni.

A nagyobbacskák, az ovisok megint kimaradnak? – kérdezték, nem, munkatársaink már dolgoznak rajta, hogy ez a korosztály is hamarosan megmutathassa magát. Információs telefonszámunk: 62/567-857.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétezer forintos vizsgálat

Kétezer forintot kérnek egy vizsgálatért a beutaló nélkül érkező betegektől a szegedi… Tovább olvasom