Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Az év második fele szép dolgokat hozott

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele. A föntinél kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit.
„Az esztendő első fele nehéz volt, igyekszem ezt mielőbb elfelejteni. Júniustól azonban egymás után történtek a jó dolgok: a férjem nagyon jó állásba került, jó kollektívával dolgozik együtt. Nyáron csodálatos tíz napot töltöttünk a Balatonnál a gyerekekkel, erre is szívesen emlékezünk. Új autót is vettünk, ezt is a sikerek közé sorolom.

A városházán 17 éve dolgozom, köztisztviselőként most operátori feladatokat látok el. Naponta több száz hívást kapunk, egy műszakban ketten igazítjuk útba az ügyfeleket, melyik irodához forduljanak ügyes-bajos dolgaik elintézéséért. Szeretem a munkámat, ahogyan az embereket is, és jól esik, hogy segíthetek nekik eligazodni a szegedi ügyekben.

A nagyobb lányom, Vivien 22 éves, a jogi kart végzi, a 11 éves Gabriella a Ságvári általános iskolába jár. Jó tanuló, vele azonban még többször leülünk átnézni a leckét. Szerencsés vagyok, hiszen a férjemmel 24 éve élünk boldog házasságban. Minden nap együtt vacsorázunk, a gyerekek segítenek a házimunkában – bár első persze a tanulás –, és a férjem is beáll mosogatni, ha kell. Most a karácsonyi készülődés foglalja le a mindennapokat, családi körben töltjük az ünnepet.

Jövőre szeretnénk beköltözni Zsombóról Szegedre, és egy tengarparti nyaralást is tervezünk. Több mint tíz éve jártunk Dubrovnikban, oda nagyon szívesen visszamennénk a gyerekekkel. A 2006-os esztendőre egészséget, békességet, nyugalmat kívánok mindannyiunknak. "

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műhibaperben nyert az egyetem

Jogerősen is pert nyert a Szegedi Tudományegyetem egy műhibaperben. A felperesek 10 millió forintot… Tovább olvasom