Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Az MDF megyei jelöltjei

A Magyar Demokrata Fórum mind a hét Csongrád megyei választókerületben önálló jelöltet indít az országgyűlési választásokon. Tóth Csaba, Ványai Éva és Tímárné Horváth Magdolna szegedi programját már megismerhették olvasóink, ezúttal a megye többi városának jelöltjeit mutatjuk be.
A megyei jelöltek. Balról jobbra: Grezsa István, Ványai Éva, Tóth Csaba, Tímárné Horváth Magdolna, Dóczi Margit, Kotroczó Béla és Rabi Mihály Fotó: Karnok Csaba
Rabi Mihály a 4-es választókerület jelöltje, mezőgazdasági vállalkozó, adószakértő és könyvelő. 1990 óta az MDF tagja, elnöke a párt forráskúti alapszervezetének, egyben a falu önkormányzatának képviselője tizenhatodik éve. Fontos feladatként említette a településeken a munkanélküliség csökkentését – munkahelyteremtéssel.

Az 5-ös választókerület jelöltje dr. Dóczi Margit jogász az előző ciklusban önkormányzati képviselő volt Szentesen, jelenleg pénzügyi területen dolgozik. Meggyőződése, hogy a parlamentben az erős, jobboldali, szakmaiságában a realitások talaján mozgó, nemzeti politikát folytató MDF nemzeti szükséglet. Mottója: minden magyar felelős minden magyarért.

A 6-os választókerületben a hódmezővásárhelyi dr. Grezsa István háziorvos indul. Az MDF alapító tagja, a párt megyei elnöke, 1998 óta önkormányzati képviselő. Fontosnak tartja a magyar nemzet gazdasági és kulturális integrációját. Azt mondta, az MDF az új parlamentben kormánykoalícióban kívánja megvalósítani azt a nemzetpolitikát, amelynek irányát Antall József jelölte ki.

A 7-es választókerület jelöltje, Kotroczó Béla saját ügyvédi irodában dolgozik Makón. 1990 óta a párt tagja, egy ideig a makói alapszervezet elnöke volt. 1999-ben abbahagyta az aktív politizálást. A felkérést, hogy az MDF országgyűlési képviselőjelöltje legyen, azért vállalta el, mert úgy érzi: jobboldali koalíciós kormányra van szükség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérdések a csatornázásról

A szegedi csatornaberuházással kapcsolatos szerződések nyilvánosságra hozatalát kéri Botka Lászlótól… Tovább olvasom