Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Baloghné plakátjai

Balogh Jánosné visszaél a Fidesz nevével, amikor választási szórólapjain a párt tagjaként tünteti fel magát, hiszen már kizárták a pártból – írja a tegnap kiadott Fidesz-sajtóközlemény. A párt a helyi választási bizottsághoz fordul. Baloghné azt mondta: szerdán kapta meg az értesítést a kizárásáról, s akkor kerültek a postaládákba a szórólapok is, amelyeken már nem lehetett változtatni.
A Fidesz és mártélyi szervezete megerősíti, hogy Balogh Jánosnét, Mártély polgármesterét kizárták a párt soraiból, ennek ellenére a falu vezetője által kiadott szórólapon a párt tagjaként tünteti fel magát.

Baloghné visszaél a szövetség nevével, amikor a választási kampányos kiadványaiban magát Fidesz-tagként, vagy a párttal összefüggésben tünteti fel – olvasható abban a sajtóközleményben, amelyet tegnap délután juttatott el szerkesztőségünkhöz a párt. Ebből az is kiderül, hogy Lázár János, a hatos kerületben induló képviselőjelöltként a helyi választási bizottsághoz fordul az eset kapcsán.

– Szerdán kaptam meg az értesítést a kizárásomról, s akkor kerültek a postaládákba is a kiadványok – kommentálta a történteket Balogh Jánosné, aki a Hódmezővásárhely és Vidéke Demokratikus Szövetség felkérésére, független jelöltként indul a választáson. Áll a vizsgálat elé, a múltját nem akarja megtagadni, s azt is tudomásul veszi, hogy a Fidesz jelöltje Lázár János. Annak idején Rapcsák András egykori vásárhelyi polgármestert is kizárták a pártjából – tette hozzá. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy feladja az elveit, s biztos abban, keresni fogja még a Fidesz, hogy ismételten lépjen be soraiba – jegyezte meg Baloghné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város újítja fel a Hágit

Az önkormányzat újítja fel a Hágit, mert a Kelemen utcai épület tulajdonosai nem kezdtek hozzá a… Tovább olvasom