Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Báloztak a kamarával

Jókedvű farsangi ünnep volt az idén is az iparosok, kereskedők, szolgáltatók és kézművesek bálja, melyet szombat este tartottak Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új székházának konferenciatermében. A hagyományokhoz híven ez alkalomból adták át a kamara által alapított gazdasági díjakat is.
A hatodik kamarai bál az előzőekhez hasonlóan bizonyára most is bekerül a szegedi társasági élet krónikájába, hiszen éppen a helyi vállalkozóknak köszönhetően rendkívül kedvesre sikerült a fogadtatás.

Hagyományosan a báli vigasság keretében adták át a kamara által alapított díjakat, négy kategóriában. A Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat nagyvállalati kategóriában Werner Jacob Kronenberg, a szegedi Phoenix Rubber Gumiipari Kft. és a Conveyor Belt System Gumiipari Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A két cég több mint 500 főt foglalkoztat, beszállítóinak száma 200 fölött van. A tulajdonosok az elmúlt években milliárdos nagyságrendű befektetést hajtottak végre Szegeden, s a gyártás további bővítését tervezik. Középvállalati kategóriában Lakatos Jenő, a Főszer-Elektroprofil Kft. ügyvezető igazgatója, míg kisvállalkozási kategóriában Vörös László deszki cukrász kapta a rangos gazdasági elismerést. A díjakat Szeri István, a kamara elnöke adta át a kitüntetetteknek. Jó napja volt a cukrászoknak, hiszen a Kézműves Mester Remek Díjat a Kati cuki kapta – a családi vállalkozás elismerését Szabadi István, felesége Kati, s fiuk, a valóságshow-kból ismert Popey vette át Orcsik Sándortól, a kamara kézműves alelnökétől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katica hazajuthat az első születésnapjára

Katica még meg sem született, máris eldőlt a sorsa. A kórházból intézetbe került, mivel édesanyja… Tovább olvasom