Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Bartháék magánrendelőiben nem lesznek várólisták

Szeged - Új magán-rendelőintézet nyílik hétfőn Szegeden, amelyben számtalan szakrendelés lesz elérhető a fizetőképes páciensek számára. Az egészségügyi központban speciális vizsgálatokat, alternatív terápiákat is kínálnak a szakemberek.
Park Egészség Központ néven nyílik hétfőn új magán-rendelőintézet a szegedi Stefánián. A családi vállalkozásban működő, nagyjából ötvenmillió forintból kialakított egészségügyi szolgáltató központot pénteken vezetője, Bosnyákovits Tünde, Bartha László volt szegedi polgármester felesége mutatta be.

A zöldövezetben igényes bútorokkal és professzionális műszerekkel, eszközökkel felszerelt rendelőintézetben többek közt belgyógyászati, kardiológiai, diabetológiai, nőgyógyászati, sebészeti, plasztikai sebészeti, reumatológiai, neurológiai, pszichiátriai, szemészeti, urológiai szakrendelésekre lehet bejelentkezni. Az intézmény több egészségpénztárral is kapcsolatban áll, ezek tagjainak „ingyenesek" a szolgáltatásaik.

A központban speciális diagnosztikai eljárások és alternatív terápiák is hozzáférhetőek lesznek. Reményi Jakab belgyógyász főorvos például egy új diagnosztikai eljárásról beszélt, ami a gyulladásos gócokat 30-40 perc alatt 80 százalékos pontossággal behatárolja, szemben a jelenlegi hosszadalmas vizsgálati módszerekkel. Gajdács Ágnes doktornő a túlsúlyos páciensek számára kínál nemzetközi szintű diagnosztikai eljárásokat és életmód-tanácsadást, illetve az elhízottak biztonságos műtéti altatásában nyújt segítséget. A nemzetközi hátterű céget képviselő Bezzegh Attila teljes labordiagnosztikai palettával várja a betegeket, Krenács László pedig a sebészetben és a nőgyógyászatban igen fontos kórszövettani vizsgálatok teljes skáláját kínálja.

Az érdeklődőket a szeparált, akadálymentesített rendelőkben körbevezető volt polgármester szerint egyhetesnél hosszabb várakozás egyik vizsgálatnál sem lesz majd. Bartha László a tarifákról elmondta: egy általános, teljes vizit ára ötezer forint plusz áfa lesz. Páciensként főként azokra számítanak, akiknek fontos az igényesség, a gyorsaság és ezt anyagilag megengedhetik maguknak. A magán-rendelőintézet egyfajta alternatívája az OEP-finanszírozással működő állami, önkormányzati intézményekben a teljesítménykorlát miatt kialakuló vizsgálati várólistáknak is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Operaház fantomja a szegedi sportcsarnokban

Szeged - Egy csillár, két szerelmes és egy titokzatos harmadik, az Operaház fantomja, aki… Tovább olvasom