Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Beates lett az új Belmondo-lemez

Bor, mámor, delmagyar.hu! A delmagyar.hu és a Rádió Plusz élő esti műsora a 16. Szegedi Borfesztiválról, a város szívéből, a Széchenyi térről jelentkezik mindennap. Szerda este Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere lesz az egyik vendég.
A napokban jelent meg a legújabb Belmondo-lemez Szájba rágót! címmel és 15 új dallal. – Ha az első lemezünkről azt mondták, hogy pop, a másodikra pedig azt, hogy rock, akkor erre az új lemezre mondhatjuk, hogy beat. Posztmodern beat. A dalok szarkasztikusak, vidámak, érzelmesek; az eddigi visszajelzések nagyon jók – mondta Czutor Zoltán.

A Belmondo szinte minden hazai zenei fesztiválon jelen lesz, rengeteg meghívást kaptak. Szabó Győző és Molnár Ferenc Caramell is jelezte, hogy szívesen énekelne egy-egy közös számot az együttessel. A Belmondo napjai pörgősek, egymást érik a fellépések. A szegedi borfesztiválon a Czutorcherstra (Czutor Zoltán és Czutor Anett műsora) lép színpadra vasárnap 18 órakor.

Ha ez még nem lenne elég, klipet is forgatnak a srácok. A Szabadon című számhoz például egy végzős iparművészeti főiskolás készített animációs klipet – ez volt a diplomamunkája.

A klipet Fekti Balázs rendzete. Forrás: youtube

Czutor Zoltán lehugyozna a színpadról

A juj.hu az EFOTT sajtótájékoztatóján beszélgetett Czutor Zoltánnal, aki ott azt mondta: még nagy kérdés, hogy aktuális zenei anyaggal lépjenek-e fel vagy best of-jellegű válogatással. Valószínűleg a közönség reakciói alapján fogják alakítani a műsort, amelyet a helyszínen találnak ki. A Belmondo koncertjei amúgy is tele vannak spontaneitással, bár a nagy színpad adta nagyobb távolság elveheti a közvetlen kapcsolatot a közönséggel. A zenész így fogalmazott: valami biztosan lesz, legfeljebb lehugyoznak a színpadról.

Czutor Zoltán interjú közben, Fotó: juj.hu
Czutor Zoltán interjú közben, Fotó: juj.hu

Olvasóink írták

  • 2. Zotya100 2010. május 19. 17:06
    „1. - Egyetértek! Zoli kiváló zenész, énekes, remek humora van, bármit is nyilatkozik, vagy bárhogyan is forgatják ki a szavait! Nagyon várom már a vasárnapi fellépését!”
  • 1. Krampampuli 2010. május 19. 15:56
    „Ismét a legfontosabb mondat lett kiemelve egy nyilatkozatból! "gratulálok délmagyar"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyilatkozott a Tisza M-43 konzorcium az alvállalkozói követelésekről

Szeged - Az M43-as autópálya második ütemét kivitelező Tisza M-43 konzorcium megvásárolja az egyik… Tovább olvasom