Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Bejelentőből gyanúsított lett

Szeged - Verekedés miatt tett bejelentést egy szegedi férfi, ám pechjére ő is gyanúsítottja lett a bűncselekménynek.
Az eset hétfőn este történt, a bejelentő gépkocsival közlekedett a Föltámadás utcában, amikor előtte egy, az úttest közepén csellengő kerékpárosra lett figyelmes. A járművezető – amikor a biciklis mellé ért – szóvá tette, hogy miért az úttest közepén kerékpározik, és kiszállt a gépkocsiból. A biciklis a balesetveszélyre történő felhívást azonban zokon vette, és válaszul arcon ütötte a gépkocsivezetőt. Erre azonban egy újabb arconütés volt a válasz, ez már a gépkocsivezetőtől, sőt a férfi ezt "megfejelve" a biciklist meg is rúgta. A dulakodás közben a kerékpáros pólója is elszakadt, és ezt számon kérte verekedő partnerétől. Ekkor szólt be a sofőr a rendőrség ügyeletére.

Az eset körülményeinek tisztázása során azután kiderült, hogy a garázdaságban mindketten ludasok, így mindkét férfivel szemben büntetőeljárás indult - közölte a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 4. zoltankis 2010. április 27. 22:53
  „Mondtam én már máskor is: a "Karesz"-t úgy kéne módosítani, hogy ha valaki szabálytalanul közlekedő bringást elgázol, ne legyen büntethető. Ha lenne ilyen szabály, ki sem kellett volna szállni a kocsiból. Simán elgázolja, és viszlát.”
 • 3. linda83 2010. április 27. 22:12
  „q..va jó. Ezért lesz még több önbíráskodás, (érdemes volt a rendőrséget hívni?) ezért nem segítenek emberek a bajbajutottakon esetleg, mert a végén ő lesz a bűnös!! Bravó!!!”
 • 2. klj_54 2010. április 27. 15:04
  „1, Ha csendben agyonüti, kiviszi egy tanyára és bedobja egy ásott kútba, sosem jönnek rá!
  A jog NEM a gazembert védi, eltévedtek a röndérek a minősítésnél.”
 • 1. varadipal 2010. április 27. 13:39
  „Az önvédelem és a garázdaság nem két külön jogi kategória? Én a hátán törtem volna szét a bringáját erős felindulásból. Még mindig jobban járt volna, mintha a kocsival elcsapom, és kitöröm kezét-lábát.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasonlít névadójára a Colosseum

Tavaly októberben kezdték építeni, idén decemberben átadják a mórahalmi négycsillagos Colosseum Szállót. Elnöki lakosztály is lesz. Tovább olvasom