Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Bérletakció a Szegedi Nemzeti Színházban: tavalyi árakon szórakozhat a közönség

Már elkezdte árusítani jövő évi bérleteit a Szegedi Nemzeti Színház. Az új évad előadásaihoz különböző bérletkonstrukciókkal tavalyi áron juthatnak a nézők, akik vásárlás közben a színház művészeivel is találkozhatnak.
Az idén a szokásosnál három hónappal hamarabb kínálja jövő évi bérleteit a Szegedi Nemzeti Színház. A kedvezményes bérletek árusítása hétfőn kezdődött, a nézők június 8-ig tavalyi árakon juthatnak hozzá eddigi helyeikhez.

– Országos trend az, hogy már tavasszal meghirdetik a következő évad előadásait. Mi is szeretnénk ezzel felhívni a figyelmet a színház új szezonjára, amely új irányvonalat mutat – mondta Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház július 1-jén hivatalba lépő főigazgatója. Hozzátette, bérleteiket úgy alakították ki, hogy minden néző megtalálhassa a számára vonzó összeállítást, és valóban – új mottójuknak megfelelően – a nap fénypontja legyen a közönség számára az aznapi előadás.
 
Már elkezdte árusítani jövő évi bérleteit a Szegedi Nemzeti Színház - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette


Akik ezen a héten vásárolják meg bérleteiket, amellett, hogy olcsóbban juthatnak hozzá, kedvenc művészükkel is találkozhatnak.
 

A színház jegyirodájában óránként váltják egymást a társulat népszerű színművészei, magánénekesei. Hétfő délelőtt a főigazgató, Barnák László mellett Szilágyi Annamária beszélgetett a régi és a leendő új nézőkkel. A színésznő szerint inkább a vígjátékok iránt érdeklődnek többen, a hétköznapi gondok letevésében ezek a darabok segítenek.

Szűcs Józsefné és lánya, Kamocsay Gabriella is az első vásárlók között volt, ők már 20 éve bérletesek. Gabriella örömmel újságolta, idén már nemcsak maguknak vesz bérletet, hanem lányáéknak is, aki kedvet kaptak, tetszik nekik a következő évad műsora.

Herskó Gyula és felesége először vettek Szegeden színházbérletet, ők eddig Karcagon éltek és a szolnoki színház előadásait látogatták. Azt mondták, sokat hallottak a szegedi színházról, így semmiképp nem hagyják ki ezt az élményt.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baka és Liszt, Verdi, Bizet - egy színpadon

Baka és Liszt, Verdi, Bizet - egy színpadon
Baka István verseit Rubold Ödön szavalja a szegedi nagyszínházban, a szimfonikus zenekar pedig szólistákkal együtt azokat a műveket játssza, amelyek a költeményekhez kötődnek. Költészet a nagyszínpadon. Tovább olvasom