Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Beszakadt az aszfalt egy kisteherautó alatt Szegeden

Szeged - Reggel kilenc óra előtt a Fekete Sas utca és a Kígyó utca sarkán csőtörés miatt beszakadt az aszfalt egy Toyota kisteherautó alatt.
Hétfőn reggel nem sokkal kilenc óra előtt beszakadt az aszfalt Szegeden a Fekete Sas utca és a Kígyó utca sarkán. A kereszteződés alatt csőtörés történt, a víz fellazította az aszfalt alatti földréteget, ez okozta a beszakadást - értesített a delmagyar.hu helyszíni tudósítója.

A Toyota - ami egy szegedi pékség kisteherautója - bal első kereke a beton szintje alá süllyedt. Jelenleg két tűzoltóautó próbálja a teherautót kiemelni a kátyúból. Ezen az útszakaszon torlódás várható, ugyanis mindkét irányból lezárták a Fekete Sas utcát.

Beszakadt a Toyota.
Videó: delmagyar.hu

A Szepark munkatársai néhány parkoló autót elszállítottak, hogy könnyebbé tegyék a műszaki mentést. Az elvitt gépjárműveket tulajdonosaik a Huszár Mátyás rakparton találhatják meg.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. alajos 2008. december 17. 00:18
  „A bátor tűzoltók! Rárontottak az alámosott útra két 30-40 tonnás monstrummal. Nem semmi! A pók is a parkoló autókat hurcibálta, ahelyett, hogy kikapta volna a Toyotát a likból. Mellesleg egy palló meg egy emelő totális megoldás lett volna. Na, persze nem demonstrálhatta volna ilyen látványosan a felkészültséget, tettrekészséget! Csak olcsóbb és praktikusabb. Pénz?! Józan ész?! Miket beszélek??!”
 • 22. jergiz 2008. december 16. 16:48
  „A tűzoltók biztosan kiszedik azok a Hősök!”
 • 21. lelketlen 2008. december 16. 16:02
  „E.
  látom csak érdekelt a dolog és utánnajártál,mert 11:19-lor még nem tudtad.”
 • 20. E! 2008. december 16. 14:28
  „Luckatosh:
  tudtam, mindig is sejtettem! Amúgy először azt hittem, hogy valamelyik fejes mondott megint nagyot, és beszakadt alatta az út. Sajna nem :(”
 • 19. E! 2008. december 16. 14:27
  „lelketlen:
  és ástak egy szép gödröt, meg hívtak fejeseket a városba :) Amúgy igazad van.”
 • 18. Luckatosh 2008. december 16. 13:15
  „Az a titkos alagut szakadt be ami a Varashazatol a Santa Eger nevu kocsmaba vezet.”
 • 17. lelketlen 2008. december 16. 13:08
  „E.
  na a akkor most megkerülted azokat a kurva kordonokat vagy elhaladtál mellettük.a két eljárás nem ugyanaz.
  az is lehet,hogy félreértelmeztél egy kényszer szülte kordonozást,de a "legvalószínűbb",hogy nem is volt igazi ok a kordonozásra,csak az arra közlekedők bosszantására gyakorlat címén kordonoztak.”
 • 16. E! 2008. december 16. 11:19
  „lelketlen:
  Majd ha egyszer azt látom, hogy egy autós kiszáll a verdjából és tolja, akkor majd leszállok. De amíg a táblák engedélyezik az úton történő haladást, addig miért is tegyem? A kordonok valamiért az utat zárták le, a kerékpársávra már nem jutott belőlük. Járdázni persze nem járdáznék. Az általam használ kétkerekű jármű sok féle jelzővel illethető mostanság, de hála a Mániák remek szerelőgárdájának, nem éppen illik rá a "csodakeró" megnevezés - bár tény, hogy fel van szerelve olyan extrákkal, mint elsőlámpa (húúú) meg hátsó lámpa (hááá), egy dögnehéz lakat, hogy biciklitárolóval együtt lopják el (asztaaa), plusz első teleszkóp, hogy ne törjön ki a csuklóm minden úthibánál (jeeee), illetve fékek, és terepgumi, hogy biztosítsam az egy méteren belüli fékutat (váááá). Szerény véleményem szerint ezen paramétereket minden alap felszereltségű kerónak illik tudni.”
 • 15. CsImre 2008. december 15. 22:47
  „A Károlyi utca sávja (és nem kerékpárút, hanem sáv) olyanok által lett kitalálva, akik naponta bicikliznek. A normálisan közlekedőknek nagyon sokat segít ez a kialakítás, a hülyéknek meg mindegy mit építesz.

  Ha sz.rt akarsz látni, akkor menj a Tompai kapu útra, vagy a Fő fasorra, vagy éppen a Kossuth Lajos sugárútra. Nah, ezek tényleg nélkülözik a racionalitást.”
 • 14. atomboy 2008. december 15. 21:48
  „Diaz, Karolyi uti parmeteres szakasznyi kerekparsavos megoldas az egyetlen Szegeden, ami elfogadhato. A tobbinek kijar a feketepont.”
 • 13. Zs 2008. december 15. 21:35
  „No azért "bringaút" frontján ez se semmi: a nagyposta felől a Széchenyi tér felé menetben neki vagy irányítva két virágládának... gyalog jártam arra pénteken, de hangosan felnevettem... - ugyan sírnom kellett volna”
 • 12. Diaz 2008. december 15. 21:26
  „Nem konkrétan ide kapcsolódik, de az is közlekedés...hamár fekete pont ajánlom a DM figyelmébe a csodálatos új kerékpárutakat (Károlyi u. Etelka sor...)...a magyar közlekedési morál alapján életveszélyes! Nem tudom hány "főnök" keze alatt ment át, de valami botrány. Gondolom egyik sem jár biciklivel!”
 • 11. lelketlen 2008. december 15. 20:32
  „E:
  te kritikus szemmel,egy kicsit egyéni stílusban jeleníted meg a város közlekedési anomáliáit.ez nem baj,de esetenként egy kevés tolarencia talán nem ártana,törvénytisztelettel megspékelve.
  egy csodakeró sem egy csatahajó amit egy sarok távolságon ne lehetne tokni.”
 • 10. benq 2008. december 15. 20:08
  „http://mrahalom.myminicity.com/”
 • 9. E! 2008. december 15. 19:32
  „lelketlen:
  Mégis merre menjek keróval? Tisza Lajos? Kárász utca? Amikor ott voltam, még nem voltak kint nehéz gépjárművek, és a legnagyobb tömeget a lyukat fotózó idényturisták adák.
  A kormányfős lebzseléskor pedig a rendőrök egyik oldalon se állítottak meg - ha akartak volna valamit, nyugodtan meghetették volna, 85 kiló vagyok keróval együtt - csak itthon, netről derült ki a fene nagy "hermetikus lezárás"...”
 • 8. CsImre 2008. december 15. 19:03
  „Az már teljesen mellékes, hogy ez nem Fekete Sas utca, hanem Feketesas, az ilyen apróságok, mint hogy hogy hívják a város adott részét, ahol a dolgok történnek a DM-nél nem szokott probléma lenni, mivel egy minimális igényességet tenne szükségessé.

  Ezen a részen már kitapasztaltam, hogy melyik az a kb. 20 cm-es rész, ahol agyvelőloccsanás nélkül végig tudok haladni az aknafedél mellett, most szétkapták, kíváncsi leszek az új domborzati viszonyokra...”
 • 7. CsImre 2008. december 15. 19:00
  „Tegyük hozzá, hogy bicajjal is csak a Tisza Lajos körút felé lehetett volna másképp kerülni, ahonnan - valami küölnös ok folytán, ám egyáltalán nem meglepő módon - kitiltották a bicikliseket.”
 • 6. lelketlen 2008. december 15. 18:42
  „na végre van szegeden egy igazán tökös gyerek- E -.így is kell,mindent leszarni,csak én vagyok a menő.csak így tovább,de utánna nem sírni,vagy panaszkodni,hogy túl mélyre ásták a gödröt.”
 • 5. Zsoltee0716 2008. december 15. 18:24
  „A video alatti szöveget javítsuk már ki. "Beszakadt a Toyota." Nagyon két értelmű a dolog így.”
 • 4. E! 2008. december 15. 13:39
  „Én mondjuk elegánsan megkerültem a kordont és végigjöttem a Feketesas eme szakaszán is. Mondjuk ezt már akkor is eljátszottam a rendőrségi kordon esetében, amikor "hermetikusan lezárták a városháza környékét" az ott lebzselő fejesek miatt. :D”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki tudja, meddig gördül

Szeged - Országosra terjedt tegnap estétől az addig csak Kelet-Magyarországot érintő, immár hatodik vasutassztrájk. Tovább olvasom