Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Betöményezett tette előtt a gyálaréti gyilkos

Szeged - Tanúmeghallgatásokkal folyatódott csütörtök reggel M. Viktor, a gyálaréti gyilkosságok vádlottjának pere.
M. Viktor legjobb barátja úgy emlékezett vissza: M. Viktor és családja teljesen normális életet folytatott, csupán apróbb csetepatékat tapasztalt.

A barát az élettárs és fiuk meggyilkolása napján találkozott M. Viktorral, de este hat körül elváltak. Másnap M. Viktor jelezte, hogy családja hajnalban távozott otthonról, és semmit nem tud róluk.  Letörtnek, aggodalmasnak látszott. Barátja ezt nyugtázva hazament, majd kapott egy sms-t, amit a meggyilkolt V. Katica nevében írtak. Ezt a barát nem tudta mire vélni. A gyilkosság után két nappal M. Viktor és a barátja buliba indult volna, ekkor vette őrizetbe a rendőrség a gyanúsítottat.

M. Viktor a gyilkosság estéjén a szegedi Zátony sörözőben italozott. Az ott dolgozó pultos lány azt vallotta: Viktor 8 óra után érkezett, 9 óra előtt távozott, és feltűnően sok töményet fogyasztott. Problémáról ő sem tudott. A lány édesapja, a Zátony tulajdonosa szerint lánya gyanakodott, hogy M. Viktoréknál lehet valami baj, hiszen ez az italozás nem vallott a fiatalemberre, csendesnek, nyugodtnak ismerték meg.

Ezután M. Viktor barátnőjét/szeretőjét hallgatták meg. A lány 2006-ban járt fél évet a vádlottal, aztán az élettárs és a baba meggyilkolása előtt egy hónappal kereste meg őt a férfi. Először barátkozni kezdtek, de kapcsolatuk újra elmélyült. Majdnem minden nap kommunikáltak egymással, gyakran találkoztak is. Erről csak a lány szülei és egy barátnője tudott. A gyilkosságok napján szintén sms-eztek, másnap találkoztak is. Viktor szomorúnak tűnt, de nem mondott egyebet, mint másoknak: élettársa kisfiukkal külföldre távozott.

A per december elsején folytatódik a szakértői vélemények értékelésével.

Olvasóink írták

 • 12. lila 2009. október 01. 22:59
  „Ne felejtsük el, hogy éveken keresztül el tudta titkolni a gyilkosságot (gyilkosságokat)!Nagyon meggyőző tud lenni, és számító. Remélem a bíróságot nem tudja megtéveszteni!”
 • 11. nanemaaa 2009. október 01. 16:14
  „Azért nem elhanyagoléható tény, hogy igencsak be kellett "töményezni" ahhoz, hogy ezt a 3 gyilkosságot elkövesse. Ha jól emlékszem a nagymama és az élettárs között eltelt majd egy év. Ha valaki ennyi idő alatt sem józanodik ki, akkor meg megkérdőjelezhető a tanu vallomása szerint csendes, rendes ember volt.”
 • 10. Kraftwerk 2009. október 01. 16:13
  „Inkább ivott volna egy egy kupányi BI-58-at,mert az ilyen féreg azt érdemli..................
  Nagyon jó hatású rovarölő vegyszer,garantáltan,szenvedést okozna,meg fájdalmat!!!!
  Az majd rendet tenne benne,és nem kéne ilyen sokáig bíróságra hordani,meg az adófizető népnek eltartani a szemetet............
  Vissza a halálbüntetést!”
 • 9. babocska 2009. október 01. 15:30
  „Lassan már a fél falut megidézik,hogy mit csinált,jó kedve volt,vagy épp rossz.Itt tények vannak 3 gyilkosság.Na nem mondom szép teljesitmény,gyerekem van élettársam,na ezeket elföldelem,s megyek vissza a régihez.Aztán majd arra is sor kerül.Gyomorforgató az egész.”
 • 8. 19701230 2009. október 01. 14:26
  „nekem is...pedig a szövegértésem mindig ötös volt”
 • 7. egybek 2009. október 01. 12:54
  „Mármint a címet kellett 3-szor elolvasnom!”
 • 6. egybek 2009. október 01. 12:53
  „"nanemaaa"-hoz!

  Osztom a véleményed! Legalább háromszor kellett elolvasnom, mire beugrott, hogy mit is tett a gyalázatos. Elsőre az alábbi kép ugrott be:

  A templomban a pap után négykézláb szipózza be a TÖMJÉNT! - De ez nem stimmel! Rosszul van írva a címben, hiányzik a "J"... Meg aztán ilyen hatással lenne az emberre?

  Szóval jól elméláztam a címen. Egyébként pedig kimondottan primitívnek tartom!!!”
 • 5. nanemaaa 2009. október 01. 11:13
  „Betöményezett, osztán az asszonyt jól megbaltázta...osztán a kertben ellapátikálta..... aha...
  Ha ezt drága jó Lőrincze proffeszor úr láthatná.....

  Azt a jó édes anyanyelvit nekije.”
 • 4. bélás 2009. október 01. 11:04
  „A mostani rendszer szerint tuti megússza enyhébbel.”
 • 3. Zejko 2009. október 01. 10:50
  „Begranatozott :D mindnek letorte a nyakat :D”
 • 2. Zeppelin 2009. október 01. 09:55
  „Az alkoholos befolyásoltság nem enyhítő, hanem súlyosító körülmény. Egyébként szerintem a cikk nem erre van kihegyezve, inkább azt akarjág sugallni, hogy Viktor készült a gyilkosságra.”
 • 1. IVY 2009. október 01. 09:46
  „Feltűnően töményezett? Erős alkoholos befolyásoltság alatt állt.....?
  Ettől még megkapja az életfogytot!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hátán vitte a biciklit

A hátán vitt egy bordó kerékpárt egy 54 éves szegedi férfi, amikor a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei – bejelentés alapján – megállították. Tovább olvasom