Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Betörés és lopás ügyében nyomoz a szegedi rendőrség

Szeged - A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást folytat két személy ügyében, akik megalapozottan gyanúsíthatóak lopás bűntett elkövetésével - áll a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Az elmúlt hónap elején egy építés alatt álló családi házba hatoltak be ismeretlen személyek, ahonnan különféle technikai felszereléseket tulajdonítottak el.

A tulajdonosnak mintegy 1, 5 millió forint kárt okoztak a tolvajok, ugyanis a rongálási kár okozásán túl elvitték a gázkazánt, radiátorokat, mosdót és egyéb berendezési tárgyakat. A nyomozás eredményeként két férfire terelődött a gyanú, akit november 12-én a rendőrök őrizetbe is vettek.

A két harmincas éveiben járó férfinél megtartott házkutatás eredményre nem vezetett, azonban egy közeli garázsában megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyak egy részét.

A nyomozás eddigi adatai alapján a rendőrség nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy nem csupán ez az egy ilyen jellegű bűncselekmény írható a gyanúsítottak számlájára, így a vizsgálat ezen körülményekre is kiterjed.

A 31 és 35 esztendős férfiakat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásba vételüket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb szülői értekezlet a Deák utcai óvodában

Szeged - Újabb szülői értekezletet tartottak hétfő este a december elsejével az ÁNTSZ vizsgálatának megállapításaira hivatkozva bezárásra ítélt Deák Ferenc utcai óvodában. Tovább olvasom