Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Betörés Kisteleken: az egyik a bokorban figyelt, a másik lopta a szerszámokat

Óvakodj mindentől, aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell - szól a régi mondás. A történet főhősei nem fogadták meg.
Óvakodj mindentől, aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell - szól a régi mondás. A történet főhősei nem fogadták meg, biztosan úgy gondolták, ők nem dolgozni akarnak a szajréval.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak két helybeli fiatallal szemben, akik egy kiskerti ingatlanba betörtek, majd onnan szerszámokat loptak el. Arról pontosan nem szól a rendőrségi közlemény, milyen szerszámokat, de valószínűleg nem kapákért törtek be.

A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi és 19 éves társa május 5-re virradóra követték el a bűncselekményt. Egyikük elbújt egy bokor takarásában, és "figyeléssel segítette" társát, aki közben serényen feszítette le a ház ajtajáról a lakatot. Az ellopott kéziszerszámokat nem sokkal később áron alul értékesítették. Ezért igazán kár volt betörni, főleg mivel a rendőrök a gyanúsítottakat előállították, majd kihallgatták. Lopás bűntett elkövetése miatt eljárás indult ellenük.

A szövevényes ügyben a nyomozást a kapitányság rendőrei a napokban befejezték. Az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségre - tudtuk meg a police.hu-ról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi idők új rózsái - látogatás Kohári György régirózsa-gyűjteményében

Régi idők új rózsái - látogatás Kohári György régirózsa-gyűjteményében
A különleges rózsák gyűjtésére és termesztésére a Tápén élő tanár családi vállalkozást is alapított.… Tovább olvasom