Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Betörtek a Jack Potba

Betörtek Szeged legújabb kaszinójába, a Fekete Sas utcai Jack Pot Clubba vasárnap hajnalban. Az információk ellentmondásosak: egyelőre nem tudni, hogy a tettesek milliós zsákmánnyal vagy csak néhány ezer forinttal távoztak-e.
Megnyílt a Jack Pot, hirdeti a felirat. A betörők előtt is. Fotó: Segesvári Csaba
Tegnap hajnalban betörtek a szegedi Jack Pot Clubba. A Fekete Sas utcában az OMKER gyógyászati segédeszközöket árusító boltja és a T-Mo-
bile szaküzlete között található, nemrégiben megnyílt kaszinó reggel 9-től hajnal 4-ig tart nyitva. A rendőrséget tegnap reggel 8 óra körül értesítették, hogy betörtek a szórakozóhelyre, amelyben nem volt riasztóberendezés felszerelve.

– Nem rablás, hanem lopás történt, a betörők pénzt vittek magukkal – nyilatkozta lapunknak Tuczakov Szilvána. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, hogy a tettesek hol jutottak be az épületbe, és azt sem mondta meg, hogy a tolvajok mennyi pénzt zsákmányoltak.

A rendőrök tegnap délelőtt több órán keresztül helyszíneltek. A szórakozóhely bejárata és a hatalmas kirakatüvegek vasárnap délután sértetlennek látszottak, a homlokzaton sem utalt semmi a betörésre. A tolvajok valószínűleg az udvar felől jutottak be a kaszinóba.

A történtek ellenére a Jack Pot Club nem zárt be. Tegnap a kora délutáni órákban szinte minden típusú játékgép mögött ült vendég. Egy alkalmazott azt mondta, nekünk most elérhetetlen az üzletvezető és a tulajdonos, de azt megígérte, átadja a telefonszámunkat, és elmondja nekik, hogy szeretnénk valamelyikükkel beszélni. Lapzártánkig egyikük sem keresett bennünket.

A kaszinót a Trióda Biztonságtechnikai Zrt. őrzi. A cég Kossuth Lajos sugárúti üzletét azonban hiába hívtuk, a telefont senki nem vette fel. A cég vezetőjét is kerestük, de a mobiltelefonján sem sikerült elérni.
A betörők abban bíztak, rengeteg pénz zsákmányolhatnak Szeged legújabb kaszinójából. Nem hivatalos információink ellentmondásosak: egyesek szerint a tolvajoknak mindössze ötezer forinttal kellett beérniük, mások milliós összegről tudnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késnek a költözések

Az ügyészséghez került már hónapokkal ezelőtt két patinás szegedi műemlék épület – azóta is… Tovább olvasom