Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Betörtek a szőregi hivatalba, elvittek egy csokit

Szeged - Csütörtök hajnalban betörtek a szegedi polgármesteri hivatal szőregi kirendeltségébe és a szomszédos bölcsődébe.
Egy fél csokoládét és egy ajándékcsomagot vittek magukkal azok a rablók, akik csütörtök hajnalban a szegedi polgármesteri hivatal szőregi kirendeltségére és a szomszédos bölcsődébe törtek be. Nem az édességért mentek: összeszedték a számítógépeket, számológépeket, digitális fényképezőgépet. Elvinni azonban nem volt idejük, mert az Invitel hálózatjavítást végző munkatársai hajnali egy órakor megzavarták őket. Ők értesítették a rendőrséget is.

A betörők felfeszítették az ajtókat és a fiókokat, mindent átkutattak. Találtak egy rácsos ajtót, amit betörtek, majd a szobában található páncélszekrényt is kinyitották. Valószínűleg nem tudták, hogy a körzeti megbízott irodájában járnak. Semmi számukra érdekeset nem találtak. Iványi Aurél Szőreg önkormányzati képviselője elmondta: nem feltételezi, hogy a betörés politikai indíttatású, de tény, hogy a hivatalban és a képviselői irodában található gépek nem nyilvános információkat tartalmaznak.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a másnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyfát a Szegedi Tudományegyetemtől

Szeged - Százhúsz darab másfél méteres, gyökeres lucfenyő zöldellt kedden és szerdán a József Attila Tanulmányi és Információs Központ előtt. Tovább olvasom